Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

Dé specialist, legt het uit!

Paradigit Koopgids

Smarthome basissystemen

comfortabel wonen

Uw huis is uw paleis. U kunt er helemaal uzelf zijn en u deelt er bijzondere momenten met elkaar. Geen wonder dat u er alles aan doet om uw wooncomfort en veiligheid te maximaliseren. Wat dat betreft begint een Smart Home basissysteem zo langzamerhand een levensbehoefte te worden.

    

Het basissysteem is het belangrijkste onderdeel van uw Smart Home. Dit kastje verbindt alle andere componenten, die onderdeel uitmaken van uw Smart Home. Met deze slimme oplossing laat u de apparatuur in uw huis met elkaar samenwerken: lampen, rolluiken, deurbel, alarm en nog veel meer. U heeft hier vanaf de bank in uw woonkamer net zoveel controle over als vanaf uw werk of vanaf een exotische vakantiebestemming. Uw systeem is dankzij de beveiligde internetverbinding namelijk altijd en overal toegankelijk. Dankzij het basissysteem kunt u alles dus vanuit één centrale plek besturen vanaf uw computer, smartphone of tablet. Zo kunt u uw verlichting automatiseren, push notificaties ontvangen zodra er iets in huis gebeurt, uw energiegebruik bijhouden en live meekijken met IP-camera's. Een volwaardig Smart Home zorgt voor meer comfort, verhoogde veiligheid en energiebesparing.

Met deze koopgids maken wij u wegwijs in de wereld van de Smart Home basissystemen. U ontdekt welke systemen er zijn, wat ze kunnen, waar u op dient te letten bij de aanschaf en welk systeem het beste bij uw persoonlijke situatie en woning past.

Wat kan welk basissysteem?

Het goede nieuws is dat de investering in een Smart Home systeem niet groot hoeft te zijn. De prijzen lopen uiteen van enkele tientjes tot zo'n tweehonderd euro. Alle systemen zijn modulair, maar sommige zijn uitsluitend bedoeld voor het aan- en uitschakelen van apparaten, bijvoorbeeld verlichting. Kies voor besturing via uw computer of, nog handiger, het op afstand bedienen van uw apparaten met uw smartphone of tablet. U bepaalt dus zelf de mate van comfort en controle.

KlikAanKlikUit

De systemen van KlikAanKlikUit zijn eindeloos uit te breiden. Het goedkoopste basisstation  stelt u in staat om via uw computer honderden koppelingen te maken met apparaten en daar programma's voor in te stellen. Hiertoe is een indrukwekkend assortiment aan ontvangers en fittingen beschikbaar.

Controle over al uw apparaten

Wilt u niet alleen energie besparen en uw verlichting op afstand in kunnen schakelen, dan is een uitgebreid systeem als KlikAanKlikUit beter voor u. Hiermee dimt u lampen en koppelt u er 'scènes' aan, ontvangt u een pushnotificatie als iemand voor de deur staat en bestuurt er uw zonwering mee. Voor volledige controle over uw apparaten is de HomeWizard ideaal, omdat deze producten ondersteunt van veel andere fabrikanten, waaronder Philips Hue, KlikAanKlikUit, Elro, Foscam, Somfy (RTS), TFA, Cresta en anderen.

Voor welk Smart Home basissysteem u ook kiest, wij staan voor u klaar met persoonlijk advies. En heeft u eenmaal de knoop doorgehakt, dan bestelt u eenvoudig online.

 Bekijk alle basissystemen