Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

Chromebooks

Er zijn geen producten gevonden

Wat is het verschil tussen een standaard laptop en Chromebook?

Een Chromebook is een laptop die draait op het besturingssysteem van Google, namelijk Chrome OS. Programma's van Windows of Mac OS werken hierdoor niet op een Chromebook. Chromebooks zijn ontworpen om te gebruiken terwijl u verbonden bent met internet. Het idee achter een Chromebook is namelijk dat u volledig in de cloud werkt. Verder kunt u met een Chromebook applicaties uit de Google Play Store downloaden om de functionaliteit van de laptop eindeloos kunt uitbreiden.

Waarom een Chromebook kopen? Wat zijn de voordelen?

Het is een goedkoop alternatief

Aan een goede Chromebook bent u weinig geld kwijt. Omdat Chromebooks nu eenmaal over minder software beschikken, betaalt u ook een lagere prijs vergeleken met laptops die deze software wel in huis hebben.

Toegang tot alle Google apps

Chromebooks zijn volledig ingericht op Google gebruikers. U logt simpelweg in met een Google account, downloadt apps in de Google Play Store en kunt zo altijd gebruik maken van uw favoriete applicaties.

Werk een stuk sneller

Het fijne aan Chromebooks is dat deze laptops snel opstarten en automatisch worden geüpdatet. Het lichte software systeem vraagt weinig van een Chromebook, dus u bent altijd verzekerd van snelheid. Vanaf het moment dat u een Chromebook openklapt, zal u geen last hebben van lange laadtijden.

Welke Chromebooks zijn er?

Lenovo Chromebook

Chromebooks van Lenovo zijn niet alleen snel, maar ook erg stijlvol. De batterij van een Lenovo Chromebook gaat zeer lang mee. U werkt een hele dag met een Lenovo Chromebook zonder een oplader aan te hoeven raken. Hier kunt u alle Lenovo Chromebooks bekijken.

HP Chromebook

HP Chromebooks zijn klein, erg energiezuinig en goed beveiligd. Uw bestanden zullen altijd veilig opgeslagen worden vanwege de beveiligingsmaatregelen die bij deze Chromebooks zijn ingebouwd. De Chromebooks van HP bekijk u hier.

Asus Chromebook

Asus Chromebooks leveren snelle prestaties en hebben een robuuste beveiliging. Deze laptops zijn ideaal voor iedereen die onderweg is en waarbij het hebben van een snelle laptop van belang is. Alle Chromebooks van Asus vindt u hier.

Acer Chromebook

De Chromebooks van Acer zijn zeer licht en daardoor erg fijn om mee te nemen. Deze laptops zijn kleiner dan een A4tje, maar toch erg fijn om dagelijkse taken mee uit te voeren. Bent u benieuwd naar de Chromebooks van Acer? Bekijk hier de Acer Chromebooks.