Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

Partnerprogramma

Onze producten op uw website

Wat is het?
Heeft u een eigen website en wilt u geld verdienen door onze producten aan te bieden? Dat kan! Als uw bezoekers overeenkomen met de bezoekers van Paradigit.be, kunt u via het affiliate programma van Paradigit onze producten aanbieden op uw website.

Wat zit er in voor u?
Uiteraard staat hier een beloning voor u tegenover, dit gaat door middel van onze affiliate marketingnetwerken. Iedere bezoeker die via uw website naar Paradigit komt, krijgt een bepaald ID mee en aan de hand van dit ID kunnen wij u uiteindelijk commissie uitbetalen. Deze commissie is een bepaald percentage van het aankoopbedrag van de bezoeker. De hoogte van de commissie wordt bepaald op basis van staffels. Naarmate u meer transacties brengt komt u in een andere staffel. Daarnaast is het mogelijk een intensievere samenwerking aan te gaan, waarbij u voor bepaalde producten extra commissie kunt ontvangen. 

Hoe werkt het?
Als publisher plaatst u op uw website promotiemateriaal van Paradigit. Dit kan in de vorm van een tekstlinkje in een blog bijvoorbeeld, maar ook door een banner. Door te klikken op deze komt de bezoeker op Paradigit.be terecht.

Wat moet u hiervoor doen?
Paradigit is aangesloten bij twee verschillende netwerken: