Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

Over Paradigit

Bedrijfsgegevens

KBV B.V. staat onder de handelsnaam Paradigit bekend als de computerspecialist en heeft een uitgebreid assortiment laptops, tablets, smartphones, desktops, componenten, randapparatuur en meer. Het Nederlandse publiek vindt Paradigit al meer dan tien jaar lang de Beste Computerspeciaalzaak, zo blijkt uit onderzoek van Q&A.

Er staat maar één iemand centraal bij Paradigit: de klant. Paradigit biedt zowel online als offline kwaliteit, of het nou gaat om de producten of de informatieverlening en service.

Hoofdkantoor
Lodewijkstraat 46
5652 AC Eindhoven
Nederland

KBV B.V.
Kamer van Koophandel (NL) nummer: 24331836
BTW-nummer (NL): NL810572461B01
BTW nummer (BE): BE0876686988

Vanuit België op telefoonnummer 0800-11209
Vanuit Nederland op telefoonnummer 088-0450505

Voor onze informatienummers betaalt u uw gebruikelijke belkosten. 
Zie verder onze Klantenservice pagina's

Over de Paradigit groep 
De Paradigit groep is sinds 1992 actief in de computerbranche met de verkoop aan consumenten, bedrijven, overheid en onderwijs. De Paradigit groep heeft een omzet van 100 miljoen euro (boekjaar 2015) en verkoopt 150.000 computers per jaar. Bij de Paradigit groep zijn ruim 250 medewerkers in dienst. De Paradigit groep is in verschillende markten aanwezig. Door schaalvoordeel is de Paradigit groep altijd zeer concurrerend; de sterke bedrijfscultuur zorgt voor grote toegevoegde waarde in de dienstverlening.


Laptopdeals voor studenten
In het voortgezet en hoger onderwijs biedt Paradigit met CampusShop.be gegarandeerd de beste deals voor je studie. Een uniek concept waarbij studenten tegen zeer scherpe tarieven een laptop kunnen aanschaffen. Naast de scherpe tarieven biedt CampusShop.be een unieke 2 jaar "Zorgeloos Leren" garantie, waardoor je geen dag zonder je laptop hoeft. Kijk voor meer informatie op www.campusshop.be.


Vacatures

Wil jij carriere maken bij de Paradigit groep of ken jij iemand die op zoek is naar een droombaan?

Je wilt veranderen, je wilt groeien: naar een groot bedrijf dan maar? Je wilt meer verantwoordelijkheid, zelf kunnen beslissen, zichtbaar zijn binnen de organisatie: toch maar naar een minder groot bedrijf. Kies voor de Paradigit groep!

Kijk voor de vacatures op www.werkenbijparadigit.nl