Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

Dé specialist, legt het uit!

Paradigit Koopgids

Tablet beschermhoes

tablets

Een tablet is ideaal om mee te nemen of even snel iets aan iemand te laten zien. Daardoor is een tablet echter ook gevoelig voor vallen, stoten en krassen. Het is daarom belangrijk om uw tablet goed te beschermen, zodat u deze veilig kunt gebruiken en overal mee naar toe kunt nemen. Maar wat is de optimale bescherming en wat voor keuzes heeft u? Wij leggen het graag aan u uit, zodat u extra lang plezier kunt hebben aan uw tablet.     

Tablet sleeves

Sleeves zijn ideaal wanneer u uw tablet regelmatig meeneemt. U schuift uw tablet eenvoudig in de sleeve en hij kan mee in uw tas of koffer. De sleeves zijn goed gevoerd, waardoor uw tablet goed wordt beschermd tegen stootschade. Sleeves zijn er in zeer veel verschillende materialen en designs, zodat er altijd wel één is die bij uw smaak past.  

Tablet smartcovers

Het meest populair zijn de covers. Ze beschermen het kras- en stootgevoeligescherm van uw tablet. Het is ook mogelijk om ze als houder te gebruiken, door de cover te vouwen. Met het handige magnetische kliksysteem is deze beschermhoes zeer gebruiksvriendelijk. Smartcovers zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.     

Tablet smartcases

Smartcases bieden dezelfde bescherming als smartcovers. Echter, smartcases beschermen niet alleen het scherm, maar ook de case of achterkant van uw tablet. Uw tablet wordt met een smartcase compleet omsloten door een beschermhoes. De smartcase is tevens te gebruiken als houder voor uw tablet. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.

Beeldschermfolie voor uw tablet

Krassen op het scherm zijn de meest hinderlijke, maar ook de meest voorkomende schade aan een tablet. Daarom bestaat er beschermfolie, die u als een laagje op uw scherm plakt, zodat de kans op krassen aanzienlijk vermindert.    

Schoonmaken van uw tablet

Wanneer u uw tablet veel gebruikt wordt het scherm snel vies. Om beschadigingen te voorkomen, kunt u het scherm schoonmaken met een zachte doek. Ook kunt u speciale schermdoekjes aanschaffen, die vaak verkocht worden met een speciale spray. Wilt u vette vingers vermijden op uw scherm? Dan kunt u ook overwegen om een stylus pen aan te schaffen. Deze heeft een dunne zachte punt, waarmee u over het scherm kunt bewegen. U heeft dan geen last meer van vingerafdrukken op uw scherm.      

Kortom, er zijn genoeg opties om te zorgen dat uw tablet schoon en krasvrij blijft. Wilt u meer informatie over het beschermen of schoonmaken van uw tablet of hulp bij de keuze van de juiste beschermhoes? 

 Bekijk alle tablet beschermhoezen