Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

Ondersteun uw gezondheid met technologie

Smart Health

Smartwatches: met een blik alles onder controle

gezondheid

Het jaar 2014 betekende de doorbraak voor de smartwatch. Een smartwatch is in de eerste plaats een horloge, want de tijd is altijd in beeld. Daarnaast is het horloge met veel extra functies uitgerust. Sterker nog: een smartwatch is te allen tijde verbonden met uw smartphone en laat bijvoorbeeld binnenkomende e-mails en WhatsApp berichten zien, maar ook dingen als het weer.

Een smartwatch is niet te verwarren met een wearable zoals een sporthorloge of een activity tracker, Bekijk Alle Smart Watchesdie uw hartslag weergeeft, uw stappen telt en/of via GPS bijhoudt via welke route u hardloopt.      

Wat zijn de voordelen van een smartwatch?

Zelf heeft u misschien al een goed beeld bij de mogelijkheden, maar voor het geval iemand u vraagt waarom u graag een smartwatch wilt, kunt u de volgende redenen opsommen. De kans is groot dat uw enthousiasme aanstekelijk werkt.

In vorm blijven

We vertelden u al over de verschillen tussen smartwatches en activity trackers, maar sommige modellen doen de grenzen tussen deze twee vervagen. Zo is fit blijven niet alleen leuk, maar ook erg makkelijk.

Navigeren

Een smartwatch maakt optimaal gebruik van de functies van uw smartphone. Dus ook van de GPS unit. En zeg nou zelf: het navigeren over onbekende wegen is stukken prettiger wanneer u de instructies op uw pols ziet, toch?

Nieuws en meldingen

Mails, het weer, krantenkoppen… smartwatches geven u toegang tot de actuele informatie die u het meest belangrijk vindt. Deactiveer de meldingen of onderneem meteen actie.

Bij de tijd blijven

Laten we niet vergeten dat een smartwatch vooral ook een horloge is. Vaak kunt u een smartwatch dankzij de apps personaliseren of aanpassen.

Welke smartwatch kiest u?

 

Er zijn smartwatches met een functioneel ontwerp, vaak in een hoekige kast. Dit type zit vaak bomvol met mogelijkheden en opties. Aan de andere kant zijn er smartwatches met een mooi rond design, waar weer iets minder functies in passen.

De uitstraling en het comfort zullen natuurlijk zaken zijn die u in overweging neemt bij het kiezen van een smartwatch. Maar qua belangrijkheid staat het besturingssysteem van uw huidige of aanstaande smartphone daar boven: Android, iOS, Windows. Het is immers essentieel dat uw smartphone en smartwatch compatibel zijn om er alles uit te kunnen halen wat erin zit.

Meer weten? Lees ook: Welke producten passen bij mij?

Bekijk alle tips Bekijk Alle Smart Watches