Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

Zorgeloos genieten!

Paradigit Tips

Waarschuwing: Microsoft stopt met ondersteuning Windows Vista

computer
laptop
microsoft
windows
vista

Windows XP wordt al enige tijd niet meer ondersteund door Microsoft (de fabrikant van de software) en de ondersteuning voor Windows Vista komt op dinsdag 11 april 2017 ook tot een einde. Heeft u nog Vista op uw pc of laptop staan? Dan is het raadzaam om op korte termijn uw software een update te geven of te vervangen.

Kwetsbaar voor virussen

Microsoft stopt vanaf 11 april 2017 met het automatisch doorvoeren van updates voor de verouderde software. Ook worden veiligheidsproblemen niet langer opgelost. Dit is dan ook het moment om te controleren of u de meest recente update heeft geïnstalleerd op uw pc of laptop. Zonder ondersteuning door Microsoft ontvangt u namelijk geen beveiligingsupdates om uw pc te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software.

Nog even online met Vista

Paradigit raadt internetgebruik op een computer of laptop met Windows XP af. Het systeem is dermate verouderd dat het anno 2017 niet meer is opgewassen tegen online criminaliteit. Mocht u toch nog even gebruik willen maken van Windows Vista: dat kan het komende jaar nog, maar vermijd Google Chrome en maak gebruik van een andere browser. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Internet Explorer 9 (IE9) of Firefox.

Gratis en vrijblijvend advies

Om veilig te kunnen blijven internetten is het raadzaam om op korte termijn over te stappen naar een moderner en veiliger besturingssysteem dan Windows XP of Windows Vista. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies of het mogelijk is om op uw huidige PC of laptop te upgraden, of dat het beter is om aan iets anders te denken. Kom langs in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.