Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

Zorgeloos genieten!

Paradigit Tips

Paradigit verwelkomt uitbreiding op de Microsoft Surface familie

surface
pro
laptop
2-in-1

Microsoft staat niet alleen meer bekend als software ontwikkelaar. In 2012 introduceerde het bedrijf de eerste telg van de Surface-familie. Inmiddels heeft er een flinke gezinsuitbreiding plaatsgevonden: de Surface Pro, de Surface Book, de Surface Laptop en de Surface Studio zijn nu ook toegevoegd aan de hardware collectie. Paradigit heet de gehele familie welkom en binnenkort worden ook de nieuwste Surface producten in het assortiment opgenomen.

Surface Pro

Op dinsdag 23 mei 2017 heeft Microsoft tijdens een evenement in Shanghai de nieuwe Surface Pro aangekondigd. De nieuwste toevoeging aan de Surface-familie is sneller dan zijn voorgangers en heeft een batterijduur tot wel 13,5 uur. De naam heeft het cijfer verloren – dus geen 5 – wat volgens Microsoft meer duidelijkheid schept. De 2-in-1 is evenals zijn voorgangers een tablet en een laptop in één. Het loskoppelbare toetsenbord is ook als beschermhoes te gebruiken. De Surface Pro is nu beschikbaar als pre-order bij Paradigit en wordt vanaf 15 juni 2017 geleverd.

Surface Laptop

Kort voor de introductie van de nieuwe Surface Pro, introduceerde Microsoft in Londen zijn allereerste laptop. De Surface Laptop is het ultieme gereedschap voor scholieren, studenten en professionals. De laptop is uitgerust met zowel Windows 10 als Windows 10 S, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Met Windows 10 S kunnen klasgenoten of collega's efficiënt met elkaar samenwerken.

Surface Studio

De Surface Studio werd in 2016 al door Microsoft geïntroduceerd in de VS, maar hij is vanaf 15 juni ook bij Paradigit verkrijgbaar. De Surface Studio is een desktop computer waarop gebruikers digitaal kunnen tekenen. Het grote touchscreen is kantelbaar en het is mogelijk om op het scherm leunen tijdens het tekenen.

Surface Book

De Surface Book is het multifunctionele 2-in-1 device van Microsoft. Deze ultieme laptop met tabletfuncties, staat garant voor de hoogst haalbare prestaties. Het 13,5 inch touchscreen is volledig om te klappen en los te koppelen van het toetsenbord.

Surface Pro 4 uitverkoop

De Surface Pro 4 is de veelgeprezen voorganger van de onlangs geïntroduceerde Surface Pro. De veelzijdige 2-in-1 is nu extra scherp geprijsd bij Paradigit!

Surface accessoires

Om de Surface-familie aan te kleden, heeft u bij Paradigit een uitgebreide keuze uit Microsoft Surface accessoires. Bescherm bijvoorbeeld uw Surface laptop met een bijpassende sleeve, werk nog prettiger met een ergonomische Arc Touch Mouse en breid uw Surface Pen uit met verschillende penpunten om nog gedetailleerder te schetsen en tekenen. Alle Surface accessoires zijn speciaal door Microsoft ontworpen om het werkplezier en gemak te verhogen. Bekijk ons uitgebreide aanbod op de website of kom voor advies over Surface producten langs in een van onze winkels.