Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

De specialist, legt het uit!

Paradigit Tips

Een dock voor uw iPad, waar kunt u deze voor gebruiken?

tablets
randapparatuur

Om optimaal te genieten van uw iPad kunt u gebruikmaken van een zogenaamde dock of docking station. Een dock is een basisstation waar u uw iPad op aansluit en welke tevens kan dienen als standaard. Er zijn verschillende soorten docking stations met verschillende functies. We zetten er een aantal voor u op een rij.   

Dock standaards

Dock standaards zijn speciaal bedoeld als standaard voor uw iPad, Omdat uw iPad rechtop in het dock staat, kun u 'm perfect op uw bureau of op tafel zetten. Tevens kunt u uw iPad tegelijkertijd synchroniseren en opladen.

Keyboarddock

Het typen van documenten op het touchscreen van uw iPad is natuurlijk niet zo makkelijk als op een gewoon toetsenbord. Daarom zijn er ook docks verkrijgbaar met toetsenbord. Deze keyboarddocks zijn een standaard voor uw tablet, zorgen ervoor dat uw batterij wordt opgeladen én zijn te gebruiken als toetsenbord.

Speakerdocks

Bent u een echte muziekliefhebber of heeft u binnenkort een feestje? Dan is een speakerdock de echte oplossing. U heeft geen stereo installatie meer nodig, want als u uw iPad in de speakerdock zet, speelt u uw favoriete muziek probleemloos af. De meeste van deze docks laden tevens uw batterij op en dienen natuurlijk ook als standaard.

Meer weten? Lees ook: Draadloos printen met uw iPad via AirPrint

Bekijk alle tips Bekijk alle docks