Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

De specialist, legt het uit!

Paradigit Tips

Casemodding: een kast die bij een beest van een systeem past

computers

Als je trots bent op je systeem wil je dat toch ook laten zien?

Stel je hebt zelf een systeem in elkaar gezet, of dit laten doen, maar je wilt al die mooie hardware niet wegstoppen in een saaie behuizing. De behuizing aanpassen heet dan casemodding, maar het blijft niet alleen bij een gelikte behuizing.

Er zijn al verschillende fabrikanten die behuizingen aanbieden, die er net wat beter uitzien dan een standaard dichte behuizing. Zo heb je behuizingen met een venster aan de zijkant, zodat je de hardware kunt bekijken en behuizingen met LED verlichting en LED ventilatoren. Wil je echt een aparte kast dan moet je zeker eens naar de Inwin S-frame zoeken. Deze is voorzien van een superstrak design en een zijkant die volledig transparant is. De behuizing is zo ontworpen dat het mogelijk wordt je hardware op de beste manier te bezichtigen. Zo kun je die NVIDIA Titan X direct aan iedereen showen wanneer ze je kast zien. Dit soort systemen plaats je uiteraard niet onder je bureau, maar geef je een prominente plaats in je gaming room. 

To the max

Het blijft niet alleen beperkt tot de kast. Je kunt tegenwoordig ook al 'aparte' muizen en toetsenborden aanschaffen. Muizen zoals de Mad Catz R.A.T. series of de mooi genuanceerde Razer series en handige  verlichte toetsenborden van Logitech en Razer. Een lust voor het oog, met ook nog eens extra functionaliteit.

Meer weten? Lees ook: Gaming: is je systeem je vriend of je vijand?

Bekijk alle tipsBekijk Paradigit Gaming