Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

 
  

COMPAAN BRENGT GENERATIES DICHTER BIJ ELKAAR    

Dé tablet voor ouderen en senioren

   
  
      
                               

Maak kennis met de Compaan, een tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen. De Compaan staat stevig in een prachtig vormgegeven houten lijst, heeft grote knoppen en is eenvoudig in gebruik.

               

Iedereen kan met de Compaan overweg, ervaring met computers is namelijk niet nodig. Lees verder om te ontdekken wat de Compaan allemaal voor u kan betekenen en bekijk hiernaast de informatiefilm van Compaan.

               
                                
                               
       
                
      

Samen verbonden

       

Niets is toch waardevollers dan het delen van mooie ervaringen met dierbaren. Van een leuke foto delen tot het uitwisselen van berichtjes en het spelen van (online) spelletjes met elkaar. Dingen die het leven aangenamer maken. De Compaan zorgt ervoor dat jullie met elkaar kunnen genieten van de mooie momenten in het leven.

                        

Vertrouwd dichtbij

       

Communicatie met de Compaan is volledig veilig, uw privacy blijft gewaarborgd. Alle foto's, berichten en persoonlijke informatie zijn alleen toegankelijk voor de gebruiker en zijn of haar familie. Alleen de mensen die de gebruiker uitnodigt, krijgen toegang tot de digitale omgeving. Met de Compaan kan daardoor tevens mantelzorg worden gefaciliteerd. Door de gedeelde agenda, het logboek en het samenbrengen van belangrijke gegevens kunt u de zorg makkelijker delen.            

Familie, vrienden en mantelzorg      

De Compaan is de beste tablet om de digitale wereld bereikbaar te maken voor ouderen. Alle functies zijn bereikbaar in twee stappen. Dankzij de Compaan worden uw (groot)ouders meer betrokken in jullie leven.

U kunt al uw leuke momenten direct delen.  Daarnaast kunt u een oogje in het zeil houden en eenvoudig contact leggen, wat zorgt voor gemoedsrust bij uzelf en uw (groot)ouders. Zo behouden zij langer een vertrouwd thuis en hun eigen vrijheid.

               
             

Betrokken blijven

       

Dankzij de Compaan tablet kunt u eenvoudig en snel communiceren. U logt hiervoor in op het Compaan Portaal. Dit is de online familie omgeving die overal ter wereld bereikbaar is, via uw smartphone, tablet of gewoon via de computer. Uiteraard vindt alle communicatie op het Compaan Portaal plaats binnen een veilige, gesloten omgeving. Via het Compaan Portaal kunt u altijd overal de gebruiker(s) ondersteunen, eenvoudig foto's delen, berichten sturen, beeldbellen, maar ook de mantelzorg rondom uw (groot)ouders organiseren.  

                             
                               
                                
              

Mantelzorg 2.0

       

De Compaan maakt mantelzorg makkelijker. In de online omgeving kunt u taken verdelen, documenten van zorgverleners opslaan en delen, het logboek raadplegen en reminders inplannen. U kunt vanuit deze omgeving familieleden uitnodigen om met de Compaan te communiceren. Daarnaast kunt u instellen dat de Compaan de gebruiker herinnert aan het innemen van medicijnen. Het is zelfs mogelijk om altijd te weten of het goed gaat met uw (groot)ouders, dankzij de dagelijkse check in. Wordt deze na verschillende herhalingen gemist, dan wordt u gealarmeerd via sms of email.

               
         
        

Compaan service

       

Eén van de unieke voordelen van de Compaan is onze service. De gebruiker, maar ook de familie en mantelzorger worden ontzorgd dankzij het beheer op afstand. Het gaat hierbij om het continu optimaliseren van het technisch functioneren van het apparaat. Dit houdt in dat automatisch op afstand nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd en updates worden uitgevoerd. U heeft hier dus geen omkijken naar. Verliest de Compaan zijn internetverbinding, dan wordt deze connectie automatisch door ons hersteld op afstand. Mochten wij constateren dat de tablet langere tijd geen connectie meer heeft en zelfs continu helemaal uitstaat, dan ontvangt de mantelzorger van ons een e-mail om hem of haar op de hoogte te stellen van de situatie. Uiteraard kan iedereen die door de gebruiker is uitgenodigd, indien gewenst, ook hulp op afstand bieden. Mocht er per ongeluk toch iets misgaan? Niet gevreesd, want de gegevens worden automatisch opgeslagen in onze beveiligde cloud en zijn dus te allen tijde terug te halen.

        

Functionaliteiten

       

De Compaan maakt het leven makkelijker en aangenamer. De vele functionaliteiten zorgen voor verbinding met de wereld om u heen.      

                  

Zo kunt u:

• Surfen over het internet
• Beeldbellen met uw vrienden en familie
• Foto's en video's delen
• Spelletjes spelen
• Berichten sturen en ontvangen
• Een agenda bijhouden
• Lokaal weer en nieuws ontvangen