Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

Terugbetalingen

Wanneer vindt een terugbetaling plaats in het geval van een geannuleerde bestelling?

Wanneer u een annulering kenbaar heeft gemaakt, zullen wij ervoor zorgen dat u het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terug ontvangt.

LET OP! Wij vergoeden een bedrag tot de standaardlevering (€ 4,95). Heeft u gekozen voor bezorgen met UPS (€ 8,95) krijgt u dus niet het hele bedrag terug.

Wanneer vindt een terugbetaling plaats in het geval van een retour?
Heeft u uw product geretourneerd binnen de termijn van het 'herroepingsrecht'? Dan krijgt u binnen 14 dagen na ontbinding (het moment waarop wij op de hoogte zijn van de herroeping/aanmelding) het aankoopbedrag terug. Wij wachten binnen deze periode met de betaling totdat wij het product in goede staat hebben ontvangen.

*Voor de retourzending onder herroepingsrecht rekenen wij €4,95. Dit bedrag wordt verrekend met het door ons terug te storten bedrag van uw aankoop.

Wanneer wij het product niet in goede staat hebben ontvangen (bijvoorbeeld wanneer wij een beschadigd of incompleet product hebben ontvangen), dan ontvangt u van ons een deelvergoeding, wat meestal betekent dat u 75 % van het oorspronkelijke aankoopbedrag van ons ontvangt. Dit geldt tevens wanneer u betaald heeft met een coupon of waardecheque.

Hoe werkt een terugbetaling via Bancontact (Mister Cash)?
Wanneer u via Bancontact (Mister Cash) de betaling heeft uitgevoerd, dan zal het bedrag terug worden gestort op uw bankrekening. Online kunt u dit direct terugzien, anders zal dit pas bij het volgende uittreksel zichtbaar zijn.

Hoe werkt een terugbetaling via PayPal?
Wanneer u met uw PayPal account de betaling heeft uitgevoerd, dan zal het bedrag terug worden gestort op uw PayPal account.

Hoe werkt een terugbetaling via kredietkaart?
Wanneer u met uw kredietkaart (Mastercard of Visa) de betaling heeft uitgevoerd dan zal het bedrag terug worden gestort op de kredietkaart. Online kunt u dit direct terugzien, anders zal dit pas bij het volgende uittreksel zichtbaar zijn.

Hoe werkt een terugbetaling via een coupon of waardecheque?
Wanneer u uw aankoop heeft verzilverd middels een coupon of waardecheque, ontvangt u van ons binnen 14 dagen na ontbinding een identieke coupon of cheque met de waarde van het aankoopbedrag retour.