Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

Facturen


Uw factuur is uw aankoopbewijs. De factuur wordt per e-mail verstuurd en is ook altijd terug te vinden via uw online account

Factuur downloaden indien besteld zonder account.
Heeft u een bestelling geplaatst zonder een account aan te maken? Probeer via "wachtwoord vergeten" de toegang tot uw factuurgegevens alsnog te herstellen. Mocht u uw factuur niet terug kunnen vinden in uw e-mail, kunt u deze altijd opvragen via de klantenservice.

Factuur downloaden
Wilt u uw facturen inzien? Log dan in op 'Mijn Paradigit' en klik op ‘facturen’. Vervolgens kiest u de bestelling waarvan u de factuur wilt inzien en kiest u voor printen of kopiëren. De factuur zal dan openen.

Account-type veranderen
Indien u beschikt over een account kunt u het account-type veranderen van zakelijk (met BTW) naar consument (en vice versa). U gaat hiervoor naar "Mijn Paradigit". Onder het kopje "Factuurdetails" klik u op Wijzigen. Tijdens het veranderen dient u alle factuurgegevens opnieuw te verifieren.

Facturatie aan bedrijven & BTW verleggingsregeling
Als uw bedrijf een geldig BTW nummer heeft voor internationale handel dan kunt u een zakelijk account aanmaken. Wij leveren de goederen vanuit Nederland en kunnen dan de BTW verleggen.

Btw verlegd betekent dat wij als verkoper bij de verhandeling van goederen of diensten tussen twee btw-plichtige entiteiten uit de Europese Unie geen btw in rekening brengen. Niet de verkopende partij, maar u als klant moet de BTW in eigen land declareren, betalen en aftrekken.

Als u geen BTW nummer heeft voor uw handelsonderneming of uw BTW nummer is niet geldig voor internationale handel, dan wordt BTW in rekening gebracht. U krijgt hiervoor een factuur met BTW vermelding. Deze factuur heeft de volgende gegevens waardoor u wanneer u daar voor in aanmerking komt de BTW kunt terugvragen.

De volgende informatie staat op onze factuur:

- Een uniek factuurnummer
- Onze bedrijfsnaam en adresgegevens
- Ons BTW nummer
- De facturatiedatum
- Klantgegevens: naam en adres
- Een beschrijving van de aangekochte goederen
- De totaalprijs met apart BTW bedrag
- Het toegepaste BTW percentage

Paradigit.be zal bij prive / consument aankopen het Belgische BTW tarief (21%) toe te passen.

Ons BTW nummer in Nederland: NL810572461B01, in Belgie BE0876686988