• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
ZENS
ZENS Qi Wireless draagbare luidspreker

ZENS Qi Wireless draagbare luidspreker

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Mobiele audio speaker met Wireless Charging voor mobiele telefoons
 
 
Luister naar muziek en laad tegelijkertijd uw smartphone draadloos op met deze handige en stijlvolle ZENS Qi Wireless Portable Bluetooth Audio Speaker.

De ultraslanke ZENS luidspreker biedt een fantastische ruimtebesparende manier om thuis onderweg of buiten muziek te luisteren en tegelijkertijd uw telefoon draadloos op te laden. Dit apparaat laadt elke smartphone op die werkt met de Qi-standaard, zonder een wirwar aan laadkabels. Het product is ontworpen voor snel en intuïtief opladen. De luidspreker wordt gevoed door USB en is zowel thuis, op kantoor, als in uw auto perfect te gebruiken. Het kleine formaat en USB-connectiviteit maken dit een geweldige draagbare draadloze oplader.

Alle ZENS-producten worden vervaardigd volgens de Qi-standaard. Is de Qi-technologie niet ingebouwd in uw telefoon? Bekijk ons assortiment en leer hoe u uw toestel eenvoudig gebruiksklaar kunt maken.

Eigenschappen:

  • Dit verbazingwekkende product combineert de Qi technologie met een draagbare Bluetooth speaker.
  • Met de ZENS luidspreker kunt u draadloos muziek streamen via een Bluetooth-apparaat.
  • Het apparaat beschikt over een ingebouwde 4.500 mAh batterij voor een langere speelduur.
  • De ZENS Bluetooth speaker is voorzien van twee 5-Watt speakers voor een uitzonderlijk geluid.
  • Eigenaars van een NFC-compatibel apparaat kunnen gebruik maken van tap-to-pair naar de ZENS Bluetooth-luidspreker en Qi draadloze oplader.

Specificaties

  • Batterijcapaciteit: 4500mAh
  • De twee 5-Watt interne luidsprekers zorgen voor een uitzonderlijk geluid
  • Voorzien van een USB-aansluiting

Draadloze oplaad pads

ZENS draadloze oplaad pads zijn ideaal voor thuisgebruik of op kantoor. Uw toestel wordt direct opgeladen zodra het op een laadstation wordt geplaatst. De zeven ingebouwde inductiespoelen creëren een zeer groot positioneergebied voor feilloos draadloos opladen. U kunt uw toestel dan ook overal op het laadstation neerleggen. Elke smartphone die werkt met de Qi-standaard kan door de pads worden opladen. Een wirwar aan laadkabels wordt hiermee voorkomen.

Draadloos opladen

De Qi Technologie: draadloos opladen door inductie.
De ZENS laders gebruiken een elektromagnetisch veld en inductieve koppeling om energie te sturen naar het apparaat dat moet worden opgeladen. Ze zijn geschikt voor elk compatibel elektronisch oplaadbaar apparaat tot maximaal 5W. De verzonden energie wordt opgeslagen in de batterijen van het toestel.
De opladers (verzenders) gebruiken een inductiespoel om een elektromagnetisch veld te creëren. Een inductiespoel in het draagbare apparaat (ontvanger) neemt de energie op en zet deze weer om in elektrische stroom naar de accu. ZENS laders zijn uitgerust met zeven inductiespoelen, waardoor het apparaat elke keer probleemloos kan worden opgeladen. Dankzij dit grote aantal ingebedde spoelen kan uw toestel vrij op het laadstation worden geplaatst en hoeft het niet te worden vergrendeld. Inductietechnologie maakt het opladen van mobiele apparaten een stuk gemakkelijker; u hoeft geen stroomkabel meer aan te sluiten. Het toestel kan op, of in de buurt van een laadstation worden geplaatst.

Merk ZENS

ZENS is een jong en innovatief Nederlands bedrijf. ZENS is gespecialiseerd in de ontwikkeling, design en productie vanwireless charging producten voor mobile telefoons. Oplossingen die er voor zorgen dat het gemak van opladen van de mobiele telefoon en het altijd hebben van een volle batterij verzekerd is.
ZENS support de Qi standaard in alle producten en is een van de eerste bedrijven in Europa met een volledig portfolio van wireless charging producten. Voor thuis, op het werk en onderweg, ZENS heeft een oplossing met wireless charging. Gemak, technologie en design staan centraal staan centraal bij alle producten van ZENS.Aansluitingen
Standaard interfaces
Bluetooth/USB
USB 2.0 poort(en)
1
USB charging port
Verbindingstechnologie
Bedraad en draadloos
Audio
Gemiddeld vermogen
10W
Energie
Accu capaciteit
4500 mAh
Type stroombron
Batterijen
USB oplading
Fysieke eigenschappen
Breedte
14,2 cm
Diepte
7,5 cm
Gewicht
440g
Hoogte
4 cm
Kleur van het product
Zwart
Luidsprekers
Aantal drivers
2
Aantal luidsprekers
1
Versterker
Netwerk & Communicatie
Bluetooth
Technische details
Aanbevolen gebruik
Mobile phone / Smartphone
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
ZEBS01B/00
Productnummer
20428664