• Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
 • Gratis en eenvoudig retourneren
ZENS
Zens Qi doe-het-zelf-inbouw Wireless Charger

Zens Qi doe-het-zelf-inbouw Wireless Charger

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Qi verbindingstechnologie
 
 
De ZENS Doe-het-zelf Inbouw Wireless Charger heeft een tijdloos, bescheiden design dat naadloos past bij elke decoratiestijl. De draadloze oplader is zeer gebruiksvriendelijk. Gebruikmakend van de bijgeleverder boor kan men het apparaat eenvoudig inbouwen in meubels thuis en op het werk.

Eigenschappen:

 • Moeiteloos draadloos opladen thuis of op het werk
 • Wireless charging in meubels zoals nacht+E8kastjes en tafels thuis of op het werk
 • Stijlvol en onderscheidend design
 • Werkt met de laatste smartphone modellen die Qi ondersteunen
 • Werkt met Apple iPhone in combinatie van een Qi cover

Specificaties

 • Qi-gecertificeerde inductietechnologie
 • Gebruik bijgeleverde boor voor inbouw
 • Duurzaam ontwerp; minimaal stand-by vermogen
 • Werkt met alle Qi-compatibele producten

Draadloze oplaad pads

ZENS draadloze oplaad pads zijn ideaal voor thuisgebruik of op kantoor. Uw toestel wordt direct opgeladen zodra het op een laadstation wordt geplaatst. De zeven ingebouwde inductiespoelen creëren een zeer groot positioneergebied voor feilloos draadloos opladen. U kunt uw toestel dan ook overal op het laadstation neerleggen. Elke smartphone die werkt met de Qi-standaard kan door de pads worden opladen. Een wirwar aan laadkabels wordt hiermee voorkomen.

Draadloos opladen

De Qi Technologie: draadloos opladen door inductie.
De ZENS laders gebruiken een elektromagnetisch veld en inductieve koppeling om energie te sturen naar het apparaat dat moet worden opgeladen. Ze zijn geschikt voor elk compatibel elektronisch oplaadbaar apparaat tot maximaal 5W. De verzonden energie wordt opgeslagen in de batterijen van het toestel.
De opladers (verzenders) gebruiken een inductiespoel om een elektromagnetisch veld te creëren. Een inductiespoel in het draagbare apparaat (ontvanger) neemt de energie op en zet deze weer om in elektrische stroom naar de accu. ZENS laders zijn uitgerust met zeven inductiespoelen, waardoor het apparaat elke keer probleemloos kan worden opgeladen. Dankzij dit grote aantal ingebedde spoelen kan uw toestel vrij op het laadstation worden geplaatst en hoeft het niet te worden vergrendeld. Inductietechnologie maakt het opladen van mobiele apparaten een stuk gemakkelijker; u hoeft geen stroomkabel meer aan te sluiten. Het toestel kan op, of in de buurt van een laadstation worden geplaatst.

Merk ZENS

ZENS is een jong en innovatief Nederlands bedrijf. ZENS is gespecialiseerd in de ontwikkeling, design en productie vanwireless charging producten voor mobile telefoons. Oplossingen die er voor zorgen dat het gemak van opladen van de mobiele telefoon en het altijd hebben van een volle batterij verzekerd is.
ZENS support de Qi standaard in alle producten en is een van de eerste bedrijven in Europa met een volledig portfolio van wireless charging producten. Voor thuis, op het werk en onderweg, ZENS heeft een oplossing met wireless charging. Gemak, technologie en design staan centraal staan centraal bij alle producten van ZENS.

*Let op, je kunt de laadfunctie alleen gebruiken als je toestel Qi-geschikt is of als je een case gebruikt die jouw toestel Qi-geschikt maakt.Energie
Draadloze oplaadtechnologie
Qi
Ingebouwde accu
Fysieke eigenschappen
Kleur van het product
Zwart
LED-indicatoren
Producttype
Oplader
Inhoud van de verpakking
Aantal
1
Technische details
Compatibele producten
Apple iPhone 4 (met cover)
Compatibiliteit
Universeel
Type oplader
Draadloos
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
ZEBI01B/00
Productnummer
20551922