• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Verbatim
Verbatim microSDHC - 32 GB
  

Verbatim microSDHC - 32 GB

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Inclusief SD adapter
 
 

Verbatim microSDHC - 32 GB

De microSDHC-geheugenkaart is momenteel de kleinste beschikbare vormfactor van de kaartlezer. De kaarten zijn speciaal ontworpen voor mobiele telefoons. Deze kleine geheugenkaart verbruikt zeer weinig stroom, zodat de batterijduur van uw mobiele telefoon wordt gespaard. Deze kan ook worden gebruikt in GPS-apparaten, MP3-spelers, digitale camera's en PDA's.
De lijst met compatibele apparaten wordt elke dag langer. Verbatim microSD-geheugenkaarten zijn compatibel met alle apparaten die over een SDHC-sleuf beschikken in combinatie met de SD-adaptor.
Alle kaarten bevatten de nieuwste technologie voor auteursrechtbeheer voor een gegarandeerde wettelijk toegestane overdracht van digitale eigendommen (foto's, films, muziek, enzovoort) via computernetwerken voor persoonlijk gebruik.
SDHC (SD High Capacity) is de nieuwe SD-geheugenkaart op basis van de SDA 2.0-specificatie en met een capaciteit groter dan 2 GB. Deze biedt een grotere capaciteit en een hogere snelheid voor gegevensoverdracht. Volgens de Speed Class Specification worden de prestaties ingedeeld met een klassenummer, zodat de prestaties kunnen worden berekend. De specificatie Klasse 10 duidt op een minimum gegevensoverdrachtssnelheid van 10MByte/s.


Fysieke eigenschappen
Kleur van het product
Zwart
Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking
1
Geheugenadapter meegeleverd
SD
Opslagmedia
Maximale leessnelheid
10 MB/s
Maximale schrijfsnelheid
10 MB/s
Opslagcapaciteit
32 GB
Snelheidsklasse
Klasse 10
Soort geheugenkaart
MicroSDHC
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
44083
Productnummer
20202683