• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Synology
Synology DS716+ II
  

Synology DS716+ II

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
2 x Gigabit Ethernet, 1 x USB3.0, exclusief harde schijven
 
 

De Synology DiskStation DS716+ II NAS kort samengevat

De DS716+ II is de perfecte combinatie van schaalbaarheid, prestaties en veelzijdigheid. Een snelle overdracht van versleutelde gegevens, 4K transcodering en uitvoeren van Btrfs, een bestandssysteem van de volgende generatie, is mogelijk.

Hardwarekenmerken

De DS716+ II heeft een Intel Celeron N3150 1,6 GHz-quad-core-processor en 2 GB DDR3-werkgeheugen waardoor hij ideaal is voor zakelijk gebruik. Je kan er maximaal twee 8 TB NAS-harde schijven in plaatsen en geniet van razendsnelle bestandsoverdracht. Daarnaast heeft hij een hardwarecoderings-apparaat die coderingsberekeningen van de processor overneemt. Het stroomverbruik is 18,96 W bij actief gebruik en 8,84 W in slaapstand.

Eenvoudig te gebruiken dankzij DiskStation Manager (DSM)

Het Synology DiskStation Manager-besturingssysteem is webgebaseerd en speciaal ontwikkeld voor Synology-NASsen. Het is eenvoudig in gebruik en weergegeven als een desktopachtige-omgeving waardoor je sneller kan werken en beter kan beheren. De uitgebreide helpfunctie is de handleiding als je ergens niet aan uit komt.

Met het ingebouwde Package Center kan je verschillende software-pakketten downloaden en installeren, bijvoorbeeld Download Station (een applicatie waarmee u kan downloaden) of een virusscanner.

Dual LAN-poorten met storingsbeheer en Link Aggregation

Uitgerust met twee Ethernet-poorten met failover en ondersteuning voor Link Aggregation, de DS716+ II zorgt voor een continue uptime van het netwerk, zelfs als er een storing op de LAN-verbinding van een poort voorvalt, waardoor de kans op storing en kostbare downtime worden vermeden. Link Aggregation verbetert de verbindingssnelheid die hoger is dan deze van een enkele netwerkkabel of poort.

Eenvoudige installatie en probleemloos onderhoud

Eenvoudige installatie en ondersteuning voor hot-swappable harde schijven zorgen voor een gemakkelijke onderhoud en continue werking als een harde schijf aan vervanging toe is. De DS716+ is uitgerust met een passieve koeling zodat deze niet afhankelijk is van een speciale koelventilator, wat cruciaal is bij een storing.

USB 3.0 en eSATA zorgen voor een snelle overdracht naar externe opslagmedia

De DS716+ II beschikt over USB 3.0 en eSATA-poorten om verschillende soorten externe opslagapparaten te kunnen aansluiten, en tegelijkertijd snelle en efficiënte bestandsoverdrachtsnelheden te verzekeren. Ondersteuning voor USB 3.0 dat overdrachtsnelheden haalt tot 5 Gbps en 10 keer sneller is dan USB 2.0, wat betekent dat er heel wat minder tijd nodig is om gegevens over te dragen naar harde schijven en minder stroom wordt verbruikt.

4K Ultra HD video versleutelen

Voorzien van een hardware-versnelde transcodeer-engine, met de DS716+ kunt u H.264 4K / 1080p video's transcoderen en streamen naar high-definition TV, digitale mediaspelers, mobiele apparaten en computers, zodat het afspelen van video's gemakkelijk is zonder een speler van derden te installeren*

Naadloze opslagoplossing voor virtualisatie-omgevingen

DS716+ II biedt naadloze opslagoplossingen voor virtualisatie-omgevingen, waaronder VMware, Citrix en Microsoft Hyper-V. Met VMware vSphere® 5 & VAAI integratie helpt DS716+ specifieke opslagbewerkingen te vereenvoudigen en optimaliseert de rekenkracht in VMware-omgevingen. Windows ODX ondersteuning versnelt de datamanipulatie als de data-overdracht wordt geoffload. iSCSI laat ook SMB-gebruikers de opslag in datacenter opslagarrays consolideren, terwijl hosts de illusie van lokaal verbonden schijven krijgen.

Past gemakkelijk in zakelijke omgevingen

Met de ondersteuning van Windows AD, LDAP en Domain Trust laat de DS716+ II naadloze accountintegratie toe. De User Home-functie kunt automatisch de map "home" maken, voor elke gebruikersaccount, om de inspanningen van de systeembeheerder te minimaliseren zodat deze niet voor alle accounts de map "home" moet maken. Windows ACL ondersteuning van DS716+ II stelt IT-admistrators in staat om via de vertrouwde Windows gebruikersinterface toegangscontroles te verfijnen en bevoegdheden voor bestanden en mappen op DS716+ op te stellen. Met compatibiliteit voor belangrijke protocollen kan de DS716+ de overheadkosten voor serverconfiguratie elimineren en de efficiëntie van IT-beheerders verbeteren.

Opslagbeheer optimaliseren

Met Synology's Storage Manager zorgt de DS716+ voor een flexibele implementatie en gebruik van opslag. U kunt de RAID-configuratie optimaliseren met Synology Hybrid RAID (SHR) en redundante gegevensbescherming bieden. Andere functies zoals meerdere volumes op een enkele RAID en Global Hot Spare verbeteren ook de dde efficiëntie van het beheer en implementatie van welke aard dan ook.

Synology CMS (Centraal beheersysteem)

Voor bedrijven die meer dan een Synology NAS server bezitten, biedt CMS flexibiliteit en gemak aan IT-beheerders om deze vanaf één punt te beheren. Via een eenvoudige interface krijgt u een duidelijk zicht op het gebruik van middelen en logboeken, waardoor u problemen onmiddellijk kunt aanpakken. Met groepsbeleiden kan CMS u helpen bij uw dagelijkse taken. Zodra er een NAS aan een groep wordt toegevoegd, zal deze automatisch de regels aannemen en zich als bedoeld gedragen, zonder extra configuratie.

Efficiënte back-upoplossing

Synology DS716+ II kan dienen als een gecentraliseerd back-updoel. Ongeacht of u een Windows- of Mac-gebruiker bent, u kunt van alles op uw computer een back-up maken op de Synology NAS met behulp van Cloud Station. Wanneer u een bestand wijzigt, worden de wijzigingen automatisch naar DS716+ II geback-upt. Mac-gebruikers kunnen ook profiteren van de Apple® Time Machine-ondersteuning. U kunt ook een back-up maken van de gegevens op uw DS716+ naar een andere DiskStation, rsync servers, externe schijven, of zelfs Amazon® S3, Glacier cloud service, Windows Azure, SFR en hicloud. Met "Backup & Replication" kunt u back-uptaken plannen en de server naar een bepaald punt in de tijd herstellen, terwijl u het opslagverbruik en verwerkingstijd minimaliseert door alleen het specifieke gegevensblok op te slaan dat werd gewijzigd.

All-in-One server

Met slechts één DS716+ II is het mogelijk om een grote verscheidenheid aan taken uit te voeren. DS716+ helpt uw bedrijf een concurrentievoordeel te halen door als uw multifunctionele server dienst te doen. Directory Server biedt LDAP-service, terwijl de DNS- en DHCP-pakketten u in staat stellen om een domeinnaamserver te hosten en netwerk-IP's automatisch toewijzen, zonder extra kosten. Met Synology's Proxy Server krijgt u toegang tot inhoud en kunt u controleren wie er toegang heeft tot welke website terwijl u bandbreedte bespaart. Met Web Station kunt u tot maximaal 30 websites hosten, de kantoren met Surveillance Station bewaken, met Mail Station mails versturen en ontvangen met uw eigen e-domein, printmogelijkheden delen met Printer Server, DS716+ laten fungeren als een VPN-server voor toegang tot bedrijfsmiddelen op afstand, en meer.

Bedrijfscontinuïteit garanderen

Ononderbroken beschikbaarheid is een belangrijk doel voor alle ondernemingen. DS716+ ondersteunt Synology High Availability (SHA)-technologie die een actieve en een passieve server in een cluster combineert, waarbij de eerste altijd gespiegeld wordt aan de laatste. Het Heartbeat-mechanisme detecteert de "hartslag" tussen de twee servers. Als de hoofdserver onverwachts uitvalt, dan wordt de passieve server onmiddellijk geactiveerd en neemt de werking over. Met meerdere LAN poorten zorgt de DS716+ voor redundantie bij onverwachte netwerkfouten.

Verhoog de productiviteit met cloud-oplossingen

Met uitgebreide cloud-oplossingen laat de DS716+ uw eigen privécloud maken. Cloud Station is het perfecte pakket om bestanden op verschillende apparaten te synchroniseren. De bestanden kunnen in de offline modus worden bewerkt en later met Cloud Station gesynchroniseerd, die 32?historische versies opslaat, zodat u een bestand terug naar de vorige versie kunt herstellen of verwijderde bestanden kunt herstellen. Met de mobiele app DS cloud wordt elke wijziging aan een bestand automatisch gesynchroniseerd met uw smartphones en tablets. Bedrijven met vestigingen op meerdere locaties kunnen Synology's 2-weg-synchronisatie tussen verschillende DiskStations gebruiken, zodat de werknemers op verschillende locaties in real-time over dezelfde informatie beschikken. IT-administrators kunnen zelf afzonderlijke mappen kiezen die u met verschillende apparaten wilt synchroniseren. Dit kan handmatig of automatisch op grond van bestandsformaat en grootte. Mappen die worden gesynchroniseerd met Cloud Station worden versleuteld op DSM - niemand krijgt toegang zonder de privécode.

Beveilig uw gegevens

DS716+ biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om u te beschermen tegen mogelijke beveiligingsproblemen Security Advisor analyseert de systeeminstellingen, wachtwoordsterkte, netwerkvoorkeuren en verwijdert alle mogelijke malware. AppArmor blokkeert schadelijke programma's zodat deze geen toegang krijgen tot onbevoegde systeembronnen. U kunt ook het vertrouwensniveau in Package Center aanpassen om te voorkomen dat pakketten van onvertrouwde bronnen worden geïnstalleerd, zodat uw NAS is beveiligd tegen onbekende of gevaarlijke bestanden. Daarnaast biedt de DS716+ andere security add-ons, zoals AES-codering, verificatie in twee stappen, IP-blokkeren & lijst met toegestane IP's, Antiviruspakketten, firewall en bescherming tegen DoS-aanvallen.Aansluitingen
eSATA poort(en)
1
Ethernet LAN (RJ-45) poort(en)
2
USB 2.0 poort(en)
USB 3.1 (Gen 1) type A poort(en)
3
Besturingssysteem/software
Linux ondersteuning
Ubuntu 12.04, Ubuntu 12.10, Ubuntu 13.04, Ubuntu 13.10, Ubuntu 14.04
Mac OS ondersteuning
Mac OS X 10.0 Cheetah, Mac OS X 10.1 Puma, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Type besturingssysteem
DiskStation Manager
Windows ondersteuning
Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 ...
Beveiliging
Access Control List (ACL)
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
AES
Certificaten
Certificering
FCC, CE, BSMI
RoHS compliance
Energie
Aantal voedingen
1
Frequentie
50/60 Hz
Input voltage
100-240 V
Stroomverbruik
18,96 W
Stroomverbruik (slaapstand)
8,84 W
Stroomvoorziening
Extern
Vermogen
65 W
Fysieke eigenschappen
Breedte
10,3 cm
Diepte
23,2 cm
Gewicht
1,75 kg
Hoogte
15,7 cm
Kleur van het product
Zwart
LED-indicatoren
Producttype
NAS
Reset knop
Type behuizing
Desktop
Geheugen
Geheugentype
DDR3L
Intern geheugen
2 GB
Geluidsproductie
Geluidsniveau
18 dB
Inhoud van de verpakking
Inclusief AC adapter
Koeling
Aantal ventilatoren
1
Diameter ventilator
9,2 cm
Type koeling
Actief
Netwerk & Communicatie
DHCP client
Draadloosnetwerk (Wi-Fi)
iSCSI ondersteuning
Netwerksnelheid (bedraad)
10,100,1000 Mbit/s
Netwerkverbinding (bedraad)
Wake-on-LAN
Opslagmedia
Aantal bays
2
Harde schijf-interface
SATA III
Hot-swappable
Inclusief harde schijven
Maximale opslagcapaciteit
16 TB
Maximale opslagcapaciteit per bay
8 TB
Ondersteunde bestandssystemen
BTRFS, HFS+, NTFS, ext3, ext4
Ondersteunde schijf formaten
2.5/3.5"
Ondersteunde soorten Raid
0, 1, 5, 6, 10, JBOD
Ondersteunde typen opslagmedia
HDD, SSD
RAID ondersteuning
Type opslag media
Processor
Aantal cores
4
Cache
2 MB
Processor model
N3150
Processorfamilie
Intel Celeron
Processor-kloksnelheid
1,6 GHz
Technische details
Backup functie
Backup opties
iSCSI LUN
Geschikt voor
Home & Home Office
Web-based management
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
DS716+II
Productnummer
20785608