• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Sphero
Special Edition - Sphero BB-8 met Force Band
  

Special Edition - Sphero BB-8 met Force Band

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
The Force Awakens™ in uw eigen huis!
 
 

Sphero BB-8 met Force Band

Met de Star Wars Force Band van Sphero gebruik je de Force als een echte Jedi-ridder: met een simpele handbeweging bestuur je de Battle-Worn BB-8 Droid met appfunctionaliteit. Alles werkt perfect samen via de bijbehorende app op je iPhone of iPad. De Battle-Worn BB-8 – een overlevende uit de zware strijd in de woestijn van Jakku – is onderdeel van het Special Edition-pakket met de Force Band en een unieke oplader, allemaal verpakt in een speciale Collector’s Tin.

Naarmate je ervaring groeit, kun je je vaardigheden verder uitbreiden met Force Training. Je kunt de polsband los gebruiken om de gevechtstraining af te ronden voor blasters, lichtzwaarden en de Force zelf – of digitale holocrons in je omgeving verzamelen met Force Awareness. Neem je lot in eigen handen en laat de Force krachtig worden.

Inhoud van de verpakking

  • Battle-Worn BB-8 Droid met appfunctionaliteit
  • Battle-Worn inductielaadstation
  • Force Band
  • Twee micro-USB-kabels
  • Gebruikershandleiding

Door de jaren heen heeft de magie van Star Wars™ altijd geleefd op het scherm en in onze fantasie. Maar dankzij onze voortschrijdende technologische verbeteringen, hebben we een nieuwe dimensie toegevoegd aan Star Wars: The Force Awakens™ in uw eigen huis!

Ontmoet BB-8™ - de app-gestuurde Droid™ die net zo authentiek is als geavanceerd. BB-8 heeft iets unieks - een persoonlijkheid die zich aanpast terwijl u speelt. Op basis van uw interacties met hem, zal B-8 u een reeks expressies tonen en duidelijk reageren als u hem met uw stem commandeert. Stel hem in om te patrouilleren en zie hem gaan, helemaal autonoom, verzin uw eigen avontuur en bestuur BB-8 zelf, of maak en verstuur holografische opnames.

Het is nu mogelijk de Galaxy te verkennen met uw eigen vertrouwde Astromech Droid aan uw zijde. BB-8 is meer dan een stuk speelgoed - het is uw partner.Fysieke eigenschappen
Gewicht
200 g
Kleur van het product
Oranje, Grijs, Wit
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
R001SRW
Productnummer
80045473