• Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
 • Gratis en eenvoudig retourneren
SmartAlarm
SmartAlarm Basis Pakket

SmartAlarm Basis Pakket

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Basisstation, 2x Bewegingssensor, 2x Deur/Raam magneet, Afstandsbediening, Bedieningspaneel met pincode
 
 

SmartAlarm is compatibel met:


SmartAlarm Basis Pakket

Beveilig uw huis tegen inbraak met het SmartAlarm basispakket. Het basis alarmpakket maakt gebruik van draadloze gecertificeerde hardware. SmartAlarm is zeer eenvoudig online te activeren en te installeren. Zo heeft u een inbraakalarm die u zelf volledig kunt beheren.

SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf. Met SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Echt Smart

In tegenstelling tot een 'normaal' alarmsysteem werkt SmartAlarm geheel via internet. Hierdoor kunt u het met elke computer controleren en bedienen, maar ook met de SmartAlarm app voor uw smartphone of tablet. Zo kunt u via mijnsmartalarm.nl het alarm in- en uitschakelen, waar u ook bent. Mocht het alarm onverhoopt afgaan, dan ontvangt u direct een melding door middel van een sms of e-mail. SmartAlarm kan geheel worden ingesteld naar uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Zo kunt u instellen een SmartMessage te willen ontvangen op het tijdstip dat uw kinderen thuis komen, wanneer het te koud wordt in de babykamer door een openstaand raam of zelfs als de post bezorgd is. Altijd weten dat thuis alles in orde is, dat is pas een veilig gevoel!

SmartMessages

Het SmartMessage systeem houdt u op de hoogte van wat er in en rondom uw huis/bedrijf gebeurt. Deze berichten kunnen gestuurd worden naar iedereen die over een mobiele telefoon beschikt, of dit nu twee personen zijn of veertig. Zo kan zelfs uw buurman zonder smartphone op de hoogte worden gesteld via sms als het alarm af gaat. Daarnaast is het ook mogelijk om persoonlijke berichten in te stellen via e-mail of pushberichten. De berichten zijn zo in te stellen dat u precies bepaalt wie welke berichten ontvangt. Zo kunt u bijvoorbeeld op de hoogte worden gesteld als het alarm wordt in- of uitgeschakeld door een collega of een gezinslid of als er 's nachts beweging is in de tuin.

Snelle installatie en eenvoudig in gebruik

Het SmartAlarm systeem is zo ontworpen dat het eenvoudig is te installeren. De alarminstallatie is door iedereen te bedien zonder ingewikkelde handleidingen te raadplegen. Dit vertaalt zich niet alleen naar gemakkelijke bediening via de SmartAlarm applicatie en Mijnsmartalarm.nl, maar ook door simpele door video's ondersteunde installatie. Zo kan het systeem door iedereen in een handomdraai geïnstalleerd worden.


Eigenschappen:
 • Basiscentrale met back-up batterij en extreem luide sirene (115 dB)
 • 2 huisdiervriendelijke bewegingsmelders
 • 2 deur-/raamcontacten
 • Afstandsbediening met paniekknop
 • Bedieningspaneel met pincode
 • 4 raam- en 4 deurstickers
 • SmartAlarm maakt gebruik van gecertificeerd hardware volgens Euro-norm EN 50131-1
Basis functionaliteit:
 • 24/7 verbonden met de online kamer
 • Onbeperkt aantal meldingen via push notifacties en e-mail
 • De SmartAlarm app is overal ter wereld te bedienen
 • Systeemcontroles, zorgen dat alles altijd 100% functioneert
 • Uit te breiden met optionele SmartAlarm accessoires
 • Mogelijkheid Trigion of On Demand te activeren

Smartalarm biedt je de keuze uit een drietal abbonementspakketten.

Het Light pakket is gratis en laat je maximaal 8 onderdelen koppelen van het Smartalarm. Met één in te stellen pincode kan het hele gezin het alarmsysteem uitschakelen.

Het Basis pakket wordt aangeraden. Het kost je €8,95 per maand en laat je een onbeperkt aantal onderdelen van Smartalarm koppelen. Alleen de camera is met dit pakket niet te koppelen. In geval van een inbraak krijg je een SMS, zodat je ook in het buitenland op de hoogte blijft. Er zijn bovendien een onbeperkt aantal inlogcodes aan te maken zodat alle gezinsleden, bijvoorbeeld de buurman of schoonmaakster een persoonlijke code hebben en jij precies weet door wie het alarm wordt in- of uitgeschakeld. Bovendien zijn er veel meer instellingen aan te passen, zoals in- en uitlooptijd en de sirene tijd. Je krijgt bij dit abonnement 14 dagen Trigion on demand (t.w.v. €42,00).

Het Plus pakket kost €12,95 per maand en biedt alle functies die het basis pakket ook biedt. Het verschil zit hem in het toe kunnen voegen van maximaal 4 camera's op het Smartalarm systeem.

Meldkamer Trigion

Voor extra veiligheid is het mogelijk om 24/7 verbonden te zijn met de Trigion meldkamer. Ideaal voor als je bijvoorbeeld op vakantie bent.

SmartAlarm is gekoppeld aan de meldkamer van Trigion, één van de grootste en betrouwbaarste meldkamers van Nederland. De meldkamer van Trigion heeft een PAC 1 vergunning en is de eerste door justitie erkende meldkamer van Nederland. De koppeling tussen SmartAlarm en de meldkamer van Trigion is compleet online te beheren via de SmartAlarm applicatie en Mijnsmartalarm.nl. Trigion is ''Vast'' voor €12,50 per maand te activeren of ''On Demand'' voor €3,- per dag. Zo zet u bijvoorbeld vanuit de auto, onderweg naar uw vakantiebestemming, nog even snel voor 7 dagen Trigion on Demand aan. Dat is pas een nieuwe manier van beveiligen!Energie
Accutechnologie
Lithium-Ion (Li-Ion)
Stroomverbruik (in standby)
110 mA
Stroomvoorziening
AC 110 – 240V / 50-60Hz
Fysieke eigenschappen
Ingebouwde sirene
Kleur van het product
Wit
Producttype
Basisstation
Inhoud van de verpakking
Aantal afstandsbedieningen
1 stuk(s)
Aantal bewegingssensoren
2 stuk(s)
Aantal deur/raam sensoren
2 stuk(s)
Gebruikershandleiding
Inclusief AC adapter
Netwerk & Communicatie
Wi-Fi frequentieband
433 MHz
Technische details
Basisstation
SmartAlarm Basis
SIM kaart ondersteuning
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
SA-55-001
Productnummer
80038655