• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Samsung
Samsung Galaxy Gear VR (v2)
  

Samsung Galaxy Gear VR (v2)

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Licht, comfortabel en draadloos
 
 

Samsung Galaxy Gear VR (v2)

De Gear VR voor de Samsung Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge Plus zorgt ervoor dat je een hele nieuwe wereld binnen gaat. De Gear VR is ook geschikt voor de nieuwe Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge! Deze innovatieve virtual reality headset zorgt voor een 360-graden surround cinema-achtige kijkervaring. Je kan genieten van haarscherpe beelden dankzij de hogere resolutie en de grote hoeveel pixels waar de Samsung Galaxy S6 over beschikt.
  • Minimale vertraging dankzij headtracking
  • Breed aanbod via Facebook, Netflix en YouTube
  • Licht, comfortabel en draadloos

De allerbeste VR ervaring met headtracking functie

Headtracking sensoren in de bril zorgen voor de optimale VR ervaring. De sensoren zorgen ervoor dat het beeld aansluit bij de bewegingen die je hoofd maakt, waardoor er nauwelijks vertraging is. Neem bijvoorbeeld plaats in de cockpit van een Airbus A320; zodra je je hoofd beweegt, beweegt het beeld met je mee. Het is alsof je écht daar bent. Misschien wel net zo spannend: Rijd in een Lamborghini of bekijk de aarde vanuit de ruimte!

Compatibiliteit

De Gear VR werkt samen met Galaxy smartphones uit de S6 Familie (S6, S6 Edge en S6 Plus) en S7 familie (Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge) Klik de telefoon in de VR headset en bevind je direct in een andere wereld.

Licht, comfortabel en draadloos

Een comfortabel headset is een must. Daarom is de Gear VR heel licht (318 gram). Ook heeft hij een nieuw ergonomisch design en een verbeterd touchpad. Dankzij het brede interface zit de bril comfortabel om je hoofd. Plus: volledig draadloos. Je kunt je dus helemaal vrij bewegen. Wel zo fijn.

Content en apps

Bekijk content en beleef avonturen. Het aantal apps blijft groeien, zo kun je een game spelen of nabootsen dat je in het theater bent.


Aansluitingen
USB connector type
Micro-USB
Beheerfuncties
Soort bediening
Knoppen
Volumeregeling
Digitaal
Fysieke eigenschappen
Breedte
20,2 cm
Diepte
11,6 cm
Gewicht
310 g
Hoogte
9,26 cm
Kleur van het product
Wit
Sensoren
Gyroscoop
Proximity sensor
Versnellingsmeter
Technische details
Kijkhoek
96°
Oogafstand (max)
7 cm
Oogafstand (min)
5,4 cm
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
SM-R322NZWAPHN
Productnummer
20674312