• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Razer
Razer Deathadder

Razer Deathadder

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
5 knoppen, 6400dpi, Bedraad
 
 

Razer DeathAdder Gaming Muis

6400 dpi 4G Optische Sensor. De compleet vernieuwde Razer DeathAdder is geüpgrade met de eerste 6400 dpi Optische Sensor ter wereld. Bereik hoge prestatieniveaus en behoud het gevoel van de optische sensor waar de meeste gebruikers van de DeathAdder van zijn gaan houden. De 4G sensor van deze muis is ook geoptimaliseerd zodat hij perfect functioneert met alle Razer muismatten. Kies een van de vooraf ingestelde Razer muismatten in Synapse 2.0 om de sensor te kalibreren, of maak gebruik van de handmatige kalibreermodus als u gebruik maakt van een aangepast oppervlak.

Bereik 200 ips en 50 G acceleratie, zelfs met de laagste dpi-instellingen. Dus ook wanneer de gevoeligheid van uw muis verlaagd is, houdt hij de bewegingen van uw hand over het oppervlak bij zodat de reactie tussen de muis en de game bijna 1-op-1 is. De compleet vernieuwde sensor van de Razer DeathAdder muis heeft Drift Control, waardoor u in staat bent om kleine in-game bewegingen te maken, wat met name essentieel is voor FPS-gamers die de perfecte headshot moeten uitvoeren. Dit is het hoogtepunt van gamingprecisie met een optische sensor.

Verbeterde ergonomie

Deze incarnatie van de Razer DeathAdder heeft dezelfde rechtshandige vorm als zijn voorganger behouden, maar overtreft de ergonomie door nieuwe rubberen zijgrepen aan te brengen Uw vingers houden de controle over de muis, hoe agressief u de muis ook beweegt. Razer Synapse 2.0. Razer Synapse 2.0 is de allernieuwste intuitive proprietary software die functioneert als het brein van de Razer DeathAdder - hij synchroniseert de gamingmuis automatisch met de cloudserver om de driver en firmware updates te downloaden, en ook om instellingen van individuele gamers op te slaan zonder dat u een vinger hoeft uit te steken.


Aansluitingen
Type aansluiting
USB
Energie
Voeding
Kabel
Fysieke eigenschappen
Aantal knoppen
5
Breedte
127 mm
Diepte
70 mm
Gewicht
105 g
Hoogte
44 mm
Kleur van het product
Zwart
Invoerapparaat
Bewegingsresolutie
6400 DPI
Orientatie
Rechtshandig
Programmeerbare knoppen
Scroll richtingen
Verticaal
Scroll type
Wiel
Scrollwiel
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
35 MB
Windows-compatibiliteit
Technische details
Aanbevolen gebruik
PC
Bedoeld voor
Gamen
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
RZ01-00840100-R3A1
Productnummer
80045710