• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Polar
Polar Loop Smokey Black
  

Polar Loop Smokey Black

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Activiteitsmeting met slimme begeleiding
 
 

Activiteitsmeting met slimme begeleiding

Voor iedereen die zijn activiteit 24/7 wil volgen en begeleiding wenst om zijn activiteitendoelstellingen te bereiken.

Eigenschappen:

  • Helpt je de hele dag actief te blijven
  • Geeft feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten en je slaappatroon.
  • Geeft de dagelijkse activiteit, verbrande calorieën, gezette stappen en de tijd weer.
  • Gratis begeleiding met de app Polar Flow en de webservice Polar Flow.
  • Compatibel met Polar H6 en H7 Bluetooth Smart hartslagsensoren.
  • Waterdicht
  • Meet zelfs je activiteit tijdens het zwemmen (zonder hartslag)
  • Houd je totale calorie-inname en -verbruik bij door verbinding te maken met de MyFitnessPal app (iOS only)

App: Polar Flow

Ontdek hoe je slimme keuzes en gezondere dagelijkse gewoontes je welzijn kunnen verbeteren. Volg de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse feedback, die je helpt begrijpen dat hoe meer je beweegt hoe groter het positief effect is op je gezondheid. Registreer de intensiteit van je dagelijkse activiteit op vijf niveaus: rusten, zitten, laag, normaal en hoog niveau, en bereik je doelen sneller door de intensiteit op te voeren. Volg je dagelijkse voortgang en ontvang begeleiding die je helpt om je dagelijkse doelen te bereiken. Ga na hoeveel en hoe rustig je slaapt. Gemakkelijk synchroniseren met Bluetooth Smart.

Functies:

Polar OwnCal ® - Slimme caloriemeting

De meest nauwkeurige caloriemeter op de markt meet het aantal verbruikte calorieën. De berekening is gebaseerd op je persoonlijke gegevens: je gewicht, leeftijd, geslacht en de intensiteit van je fysieke activiteiten. Smart Calories is beschikbaar op hartslagmeters en activity trackers.

24/7 activiteitsmeting

24/7 activiteitsmeting registreert continu, 24 uur per dag en 7 dagen per week, je dagelijkse activiteit op verschillende intensiteitsniveaus. Ook wordt je dagelijkse calorieverbruik en het aantal stappen gemeten.

Activiteitsdoel

Stel je dagelijkse activiteitsdoel in en laat Polar je helpen dat doel te bereiken. Je activiteitsdoel wordt bepaald op basis van je persoonlijke gegevens en het door jou gekozen activiteitsniveau. De activiteitsdoelbalk op het display van je apparaat vult zich naarmate de dag vordert, op basis van je activiteit. Dankzij praktische begeleiding als ‘wandel 50 minuten of jog 20 minuten’ kun je kiezen hoe je je dagelijkse activiteitsdoel bereikt. Bereik je doel sneller met meer intensieve activiteiten of blijf de hele dag actief op een gemiddeld tempo. De Polar Flow mobiele app en webservice geven je meer tips om je activiteitsdoel te bereiken.

Stappen en afstand

Telt de stappen die je per dag hebt gezet. Het aantal stappen wordt geschat op basis van de frequentie, intensiteit en regelmaat waarmee je je pols beweegt. In de Polar Flow mobiele app zie je ook de afstand op basis van het aantal stappen dat je hebt gezet.

Activiteitsduur

Activiteitsduur vertelt je de totale duur van je activiteiten met lage, gemiddelde en hoge intensiteit. In de Polar Flow mobiele app en webservice kun je ook zien hoeveel tijd je hebt doorgebracht op verschillende intensiteitsniveaus.

Slaapduur en -kwaliteit

Hoeveel slaap en rust je nodig hebt, varieert per persoon en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals trainingsbelasting, inspanning, lichamelijke conditie en individuele verschillen. Via de Polar Flow mobiele app en webservice kun je zien hoe lang je geslapen hebt en hoe rustgevend je slaap was. Als je je slaappatroon registreert, kun je zien of het patroon wordt beïnvloed door veranderingen in je dagelijkse leven en kun je de juiste balans van rust, activiteit en sport vinden.

Activiteitseffect

Activiteitseffect geeft je elke dag, week en maand feedback over de voordelen van je activiteiten en de effecten van stilzitten. Hoe meer je beweegt, hoe groter het effect op je gezondheid. Bekijk je voortgang in de Polar Flow mobiele app of bekijk alle informatie over de voordelen van je gezondheid in de Polar Flow webservice.

Activiteitenzones

Je Polar-apparaat registreert je dagelijkse activiteiten op vijf intensiteitsniveaus: rusten, zitten, laag, gemiddeld en hoog niveau. Bekijk hoe actief je bent geweest met de Polar Flow webservice en mobiele app. Je kunt ook verschillende intensiteiten vergelijken: hoe hoger de intensiteit, hoe sneller je je activiteitsdoel bereikt. De Polar Flow webservice en mobiele app geven je meer voorbeelden van activiteiten met een lage, gemiddelde en hoge intensiteit.

Inactiviteitswaarschuwingen

Langere tijd achter elkaar zitten is slecht voor je gezondheid, ook op die dagen waarop je sport en voldoende beweegt. Zitten heeft een negatief effect op je bloedsomloop, je stofwisseling, je energieverbruik en de mate waarin je lichaam klaar is voor een training. Zodra je 55 minuten stilzit, herinnert je apparaat je eraan te gaan bewegen. Zo kun je actieve onderbrekingen inbouwen in je dagelijkse routine. Als je één uur stil hebt gezeten, krijg je een inactiviteitsmarkering, die zichtbaar is in de Flow app en webservice. Zo leer je patronen te herkennen in je dagelijkse inactiviteit en kun je je dagritme aanpassen voor een gezonder leven.

Geavanceerde activiteitenanalyse

Activiteitenrapporten op de webservice Polar Flow slaan al je dagelijkse activiteiten op, zodat je je dagelijkse fysieke activiteiten en die op lange termijn gemakkelijk kunt analyseren. De totale actieve tijd toont je de cumulatieve tijd van je lichaamsbeweging die goed is voor je lichaam en je gezondheid. Naast de vele details die je krijgt over je fysieke activiteit en de resultaten daarvan voor je gezondheid, kun je ook de perioden van inactiviteit zien en de keren dat je te lang hebt stilgezeten.

Trainingsdagboek

Het dagboek is beschikbaar op de Polar webservice. Als je de trainingsresultaten van je trainingscomputer naar je logboek verzendt, kun je je activiteit gemakkelijk evalueren en je toekomstige trainingssessies plannen. Je kunt kiezen of je je trainingsgeschiedenis per maand of per week wilt weergeven, samen met een maand- of weekoverzicht.

Registratiefuncties

Geheugencapaciteit 12 dagen met activiteitengegevensAansluitingen
USB connector type
Micro-USB
Beeldscherm
Type paneel
LED
Besturingssysteem/software
Ondersteunde besturingssystemen
Android, iOS, Windows MacOS
Energie
Accu capaciteit
25 mAh
Accuduur
5 dag(en)
Accutechnologie
Lithium-Polymeer (LiPo)
Functies
(In-)activiteiten monitoring
Active minutes, Calories burned, Hours slept, Personal goals, Quality of sleep, Aantal stappen
Slaap monitor
Smart Notificaties
Fysieke eigenschappen
Breedte
2 cm
Draagwijze
Polsband
Gewicht
38 g
Ingebouwd display
Kleur van het product
Zwart
Waterbestendigheid
Waterbestendig
Waterdicht tot
20 m
Geheugen
Capaciteit
12 dag(en)
Inhoud van de verpakking
Gebruikershandleiding
Meegeleverde kabels
USB
Navigatie
GPS functie
Netwerk & Communicatie
Bluetooth
Verbindingstechnologie
Bedraad/Draadloos
Sensoren
Bewegingssensor
Hartslagmeter
Slaapmonitor
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
90047657
Productnummer
80041857