• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Philips
Philips Hue Dimschakelaar

Philips Hue Dimschakelaar

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
De snelste manier om uw hue-verlichting te dimmen. Waar u ook bent.
 
 

Dimmen zonder installatie

Koppel de Philips hue-dimmer met de Philips hue bridge, configureer deze via de app en stel uw favoriete Philips hue-scène in zonder uw smart device te gebruiken. U kunt uw lampen in- en uitschakelen of uw favoriete lichtinstelling dimmen naar de juiste helderheid.


Snel en eenvoudig installeren

De hue-dimmer werkt op batterijen en kan worden gebruikt als een normale lichtschakelaar. U kunt de dimmer met schroeven of het plakband aan de achterzijde van de schakelaar plaatsen waar u maar wilt. Het is een snelle en eenvoudige installatie zonder snoeren en zonder gedoe.


Gemakkelijk draadloos bedienen

De schakelaar is magnetisch en kan worden verwijderd van de achterzijde. Hierdoor kunt u de Philips hue-dimmer ook gebruiken als afstandsbediening voor uw verlichting met een bereik van maximaal 12 meter binnenshuis.


Aandrijving via batterij

De Philips hue-dimmer werkt op batterijen, dus is deze snel en eenvoudig in te stellen.


Breid uw ecosysteem uit

U kunt tot 50 lampen en 10 accessoires verbinden met de Philips hue bridge (niet meegeleverd). Begin gewoon met een van de beschikbare starterkits of een aparte bridge en voeg naar wens Philips hue-producten toe. Vervolgens kunt u uw verlichting met een vingerveeg bedienen via de intuïtieve Philips hue-app. Philips hue is gebaseerd op ZigBee, een energiezuinige, veilige en betrouwbare technologie waarmee u de lampen kunt bedienen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Zowel software- als firmware-updates worden draadloos en naadloos uitgevoerd, rechtstreeks op uw Philips hue-producten.Productnummers
Artikelnummer fabrikant
8718696506943
Productnummer
80040438