• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Seagate
Outlet: Seagate - 2TB - Desktop
  

Outlet: Seagate - 2TB - Desktop

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
3.5"/SATA III/7200rpm/64MB
Garantie: 2 Jaar
 
 

Onze outlet producten zijn als demo modellen gebruikt of door de klant geretourneerd. Dit product is door ons gecontroleerd maar vertoont geen gebruikssporen. De doos is open geweest, maar onbeschadigd. Het product zelf is in nieuwe staat.


Seagate Barracuda – 2TB

Bent u op zoek bent naar een harde schijf met een opslagcapaciteit van 2TB en een hoge rotatiesnelheid? Dan is de Seagate Barracuda een goede optie. Met 2 terabyte kunt u grote hoeveelheden data kwijt. Naast de hoge opslagcapaciteit is deze harde schijf ook erg stil.

Inbouwen

De snelheid en opslagcapaciteit maken deze Seagate Barracuda harde schijf bijzonder geschikt voor high-end computers en kleine servers. De Barracuda is voorzien van geavanceerde energiebeheerinstellingen om bij inactiviteit energie te besparen, zonder dat de prestaties daaronder lijden.

Hoge snelheid

Het betreft een 3,5” harde schijf, wat qua snelheid een voorsprong heeft op de 2,5” varianten. De Seagate Barracuda heeft een rotatiesnelheid van 7200 RPM en een cache van 64MB. De 3,5 inch SATA harddisk is voorzien van een Serial ATA/600 interface. Tegen geringe kosten is het met de Seagate Barracuda mogelijk om uw desktop te upgraden.Energie
Stroomverbruik
6.2 W
Stroomverbruik (in standby)
4.6 W
Fysieke eigenschappen
Formaat
3.5"
Harde schijf
Cache
64 MB
Opslag type
HDD
Opslagcapaciteit
2 TB
Rotatiesnelheid
7200 RPM
Schijf-interface
SATA III
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
ST2000DM001-AN-1
Productnummer
80039419