• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Newstar
Outlet: Newstar PLASMA-W040 - Muurbeugel

Outlet: Newstar PLASMA-W040 - Muurbeugel

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Vlakke wandsteun voor schermen t/m 52"
Garantie: 2 Jaar
 
 

Onze outlet producten zijn als demo modellen gebruikt of door de klant geretourneerd. Dit product is door ons gecontroleerd maar vertoont geen gebruikssporen. De doos is open geweest, maar onbeschadigd. Het product zelf is in nieuwe staat.


Met deze NewStar wandsteun, model PLASMA-W040, bevestigt u een LCD/LED/PLASMA scherm vlak aan de wand.
Door gebruik te maken van een wandsteun profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw scherm. Deze universele steun is slechts 1,9 cm diep waardoor u een schitterend schilderij-effect creëert. De afstand tot de wand kan indien nodig met de standaard meegeleverde opvulbussen worden vergroot tot 4 cm.
De PLASMA-W040 heeft een draagvermogen van 50 kg en kan gemonteerd worden op schermen met een maximaal VESA gatenpatroon van 400x400 mm aan de achterzijde van het scherm. Hiermee hangt u eenvoudig schermen t/m 52" (132 cm) aan de wand.
De montage is een fluitje van een cent. U monteert de horizontale strip op de wand en de 2 haken achterop uw scherm. Vervolgens haakt u het scherm over de strip en kunt u optimaal genieten van uw flatscreen!
Deze steun wordt geleverd inclusief cijferslot. Het slot werkt eenvoudig en vertraagd diefstal. Ontgrendel het slot door het draaimechanisme op 0-0-0 in te stellen. Druk vervolgens op de knop aan de zijkant van het slot om te ontgrendelen. Wijzig de code door met een pen het gaatje aan de bovenkant van het slot in te drukken. Stel de gewenste code in en sluit het slot.
Deze wandsteun wordt geleverd inclusief installatiemateriaal.


Afmetingen en gewicht
Diepte
2,9 cm
Maximaal gewicht (capaciteit)
70 kg
Minimum schermcompatibiliteit
22"
Fysieke eigenschappen
Breedte
5,1 cm
Hoogte
3,3 cm
Kleur van het product
Zilver
Technische details
VESA-standaard
200 x 100 mm
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
PLASMA-W040 BLACK-AN-1
Productnummer
80041261