• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Microsoft
Microsoft Surface Pen - Zilver
Inclusief Penpunt kit ter waarde van € 19,99

Microsoft Surface Pen - Zilver

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Geschikt voor Microsoft Surface Pro 3 / 4 / Surface Book / Surface Laptop
Inclusief Penpunt kit ter waarde van € 19,99
 
 
Een pen die klaar is voor de professional
Schrijf, teken of markeer documenten: digitaal. Maak aantekeningen om je gedachten snel vast te leggen en converteer dit onmiddellijk naar tekst om te delen of om in te zoeken. Klik gewoon één keer om OneNote te openen en begin meteen met het noteren van aantekeningen en ideeën.

Schrijven en tekenen, op natuurlijke wijze
De Surface-pen voelt net zo natuurlijk als een pen op papier. Aan één kant levert de pen precisie-inkt en aan de andere kant zit een gummetje. Palm Block-technologie negeert de druk van je hand wanneer wordt gedetecteerd dat je de pen gebruikt. En met 1,024 drukgevoeligheidsniveaus en gereduceerde latentie tekent en schildert de Surface-pen met de artistieke precisie en sturing die je wilt.

Jouw aantekeningen, beter dan ooit
Schrijf en teken rechtstreeks op je scherm, converteer je handschrift naar tekst en maak zelfs notities in PDF's en documenten. Schoonmaken is eenvoudig als je gebruikmaakt van de gumknop op de punt van de pen. En met de knop voor rechtsklikken aan de zijkant heb je gemakkelijke toegang tot opmaakopties. Aangezien al je aantekeningen digitaal zijn, is delen en zoeken natuurlijk ook heel eenvoudig.

Met één klik naar OneNote
Laat nooit meer een inspiratiemoment voorbij gaan. Met één klik van de Surface-pen wordt een lege OneNote geopend, zelfs als je Surface is vergrendeld of in de slaapstand staat.

Helemaal van jou
Laat je creativiteit de vrije loop met een van de levendige penkleuren, ontworpen om te worden gecombineerd met je Type Cover. Kies een penpunt die bij je past. Behoud de normale punt met de vertrouwdheid van een nr. 2-potlood of verwissel de punt voor een punt met lage wrijving, zoals een fijnschrijver. Kies uit een van de 4 punten in onze Surface Penpunt kit.

Slim vermogen
De ingebouwde versnellingsmeter detecteert wanneer je de pen niet gebruikt en bespaart dan op de batterij, zodat de levensduur van je batterij tot 18 maanden langer is.


Afmetingen en gewicht
Afmetingen (BxDxH)
144 x 9.5 x 10.2 mm
Gewicht
20 g
Energie
Levensduur batterij
18 maand(en)
Fysieke eigenschappen
Kleur van het product
Zilver
Technische details
Compatibel met
Surface 3, Surface Pro 3, Surface Pro 4
Drukniveau's
1024
Stylus pen
2H, H, HB, B
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
3XY-00002
Productnummer
80041071