• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Medisana
Medisana SL 300 Connect
  

Medisana SL 300 Connect

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Bovenarmbloeddrukmeter met reiswekkerfunctie
 
 

Wanneer u eenmaal ontdekt hoe betrouwbaar en eenvoudig uw bloeddruk managen kan zijn met de SL 300 Connect van Medisana, wilt u nooit meer anders! Medisana ontwikkelt met zijn jarenlange ervaring geavanceerde bloeddrukmeters voorzien van de nieuwste technologieën. Deze voldoen aan de strengste richtlijnen van de Europese Unie en geven tevens eenvoudig inzicht in uw persoonlijke gezondheid, waar en wanneer u dat wenst.

De SL 300 Connect is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het extra grote scherm en de duidelijke bediening. Dankzij de nieuwe Inflate-Technology van Medisana wordt een bloeddrukmeting sneller dan ooit tevoren uitgevoerd. En bovendien voorkomt het een ongemakkelijk gevoel doordat de manchet niet onnodig ver wordt opgepompt, terwijl de nauwkeurigheid van de meting gewaarborgd blijft.

Kleurcode

De resultaten van de meting worden direct omgezet naar de duidelijke kleurcodering volgens de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Hierdoor kunt u eenvoudig uw resultaten vergelijken met de internationaal geldende uitgangspunten voor hoge bloeddruk.

Hartritmestoornissen en sterk wisselende bloeddruk zijn voor de SL 300 Connect geen probleem. De aritmie-herkenning en speciale 3-MAM methode laten u precies weten hoe uw gezondheid er voor staat.

Op reis

Dankzij zijn compacte vormgeving, handige opbergetui en reiswekkerfunctie met een extra tijdzone, is de SL 300 de ideale reispartner voor degene die buitenshuis ook grip op zijn gezondheid wil houden. De blauwe achtergrondverlichting is dimbaar en het volume van de wektoon neemt langzaam toe waardoor u ook op reis aangenaam wakker zult worden. U kunt zelfs indien gewenst een meetherinnering instellen zodat u niet vergeet uw bloeddruk te meten.

Connect

Maar er is meer: uw meetresultaten zijn namelijk overal beschikbaar dankzij de Bluetooth® Smart-verbinding met uw mobiele toestel*. De handige en gratis VitaDock+ App voor Apple en Android zorgt voor een duidelijker inzicht in het verloop van uw bloeddruk dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Bloeddruk meten wordt bloeddruk managen, waarbij duidelijke grafieken u vertellen wat de invloed van uw levensstijl is op uw bloeddruk. En met de synchronisatie naar het VitaDock Online portal blijven uw gegevens altijd toegankelijk, veilig en bewaard. En mocht u even geen tablet of smartphone bij de hand hebben, dan worden voor 2 gebruikersprofielen tot maar liefst 180 metingen in het geheugen van de SL 300 Connect bewaard.

De SL 300 Connect wordt uw betrouwbare partner in uw bloeddrukmanagement, zodat u duidelijk en eenvoudig inzicht heeft in uw gezondheid en het druk maken om uw bloeddruk tot het verleden behoort.

(*) Minimale vereisten smartphone of tablet voor synchronisatie van gegevens via Bluetooth Smart:
Minimaal Android 4.3 in combinatie met Bluetooth® Smart (4.0)-techniek of minimaal iOs 7.0 in combinatie met Bluetooth® Smart (4.0)-techniek. Raadpleeg de technische specificaties van uw toestel.Besturingssysteem/software
Gebundelde Apps
Medisana VitaDock App, Medisana VitaDock Portal
Certificaten
Aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting
Certificering
Gecertificeerd volgens MDD 93/42 (Medical Device Directive)
Energie
Aantal batterijen
1
Accutechnologie
Lithium-Ion (Li-Ion)
Functies
Aritmie meting
Diastolische bloeddruk meting
Gemiddelde bloeddruk meting
Hartslagmeting
Systolische bloeddruk meting
Weergave Datum en tijd
Fysieke eigenschappen
Bovenarmband
22 - 32 cm
Breedte
110 mm
Diepte
60 mm
Gewicht
150 g
Hoogte
30 mm
Ingebouwd display
Maat
M
Producttype
Bloeddrukmeter
Geheugen
Aantal geheugenadressen
2 x 180
Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking
1 stuks
Netwerk & Communicatie
Bluetooth
Bluetooth versie
4.0
Technische details
Aantal gebruikers
2 vaste gebruikers (geheugenvrije gast meting mogelijk)
Bloeddruk meetbereik
0 - 300 mmHg
Draagstijl
Bovenarm
Hartslag meetbereik
40 - 199
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
79452
Productnummer
80038109