• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren

Koopgids Microsoft Office

Het eerste wat u ziet wanneer u Microsoft Office 2013 of 365 start, is een opgeruimd nieuw uiterlijk. De functies die u al kent en gebruikt, zijn echter niet verdwenen en er zijn zelfs nieuwe functies toegevoegd die u veel tijd zullen besparen. De nieuwe Office versie werkt daarnaast ook met smartphones, tablets en via de cloud zelfs op computers waarop Office niet is geïnstalleerd. Nu kunt u dus altijd bij uw belangrijke bestanden, waar u ook bent of wat u ook gebruikt. Wij leggen u graag uit welke versies er zijn en wat de veranderingen zijn in de programma's.

Verschillende versies Microsoft Office

Er zijn verschillende versies van Microsoft Office verkrijgbaar. Het is belangrijk dat u bepaalt welke het beste bij u past. LET OP! De systeemeis van Office 365 en Office 2013 is minimaal Windows 7.

Office 2013 voor Thuisgebruik en StudentenOffice 2013 voor Thuisgebruik en Studenten | Microsoft Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten is uw vertrouwde Office en meer. Met softwaretools die speciaal zijn ontwikkeld om u te helpen de dingen die u het vaakst doet goed uit te voeren. Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten biedt u de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote in één programma. U kunt deze Office versie op maximaal één computer gebruiken.

Office 2013 voor Thuisgebruik en ZelfstandigenOffice 2013 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen | De beste optie voor hen die met de belangrijkste Office programma's en Outlook op een Windows computer willen werken. Stap over op de nieuwste Office programma's om uw zakelijke activiteiten uit te breiden en onderweg efficiënter en beter te kunnen werken. Microsoft Office 2013 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen biedt u de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook in één programma. U kunt deze Office versie op maximaal één computer gebruiken.

Office 2013 PersonalOffice 365 Personal | Office 365 Personal biedt Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher zoals u gewend bent. U kunt Office 365 Personal op maximaal één computer (of Mac) en één tablet (iPad of Windows) gebruiken en u heeft doorlopend toegang tot updates. Let op! In tegenstelling tot bij Office 2013, maakt u hier gebruik van het gemak van een jaarabonnement, met automatische upgrades. U krijgt tevens 1 TB OneDrive opslagruimte, voor elke gebruiker tot een maximum van 5 gebruikers. Met OneDrive slaat u uw documenten online op in de cloud, zodat u ze overal gemakkelijk kunt openen en delen. Daarnaast ontvangt u 60 minuten per maand gratis wereldwijd beltegoed voor Skype. Tot slot, Office 365 Personal biedt een gepersonaliseerde ervaring. Uw toepassingen, aangepaste instellingen en documenten zijn overal waar u ze nodig heeft toegankelijk.

Office 2013 HomeOffice 365 Home | Office 365 Home is een ideale oplossing voor gezinnen. Het is de meest uitgebreide versie. Zo kunt u Office 365 Home op vijf computers (of Macs) plus vijf tablets (iPad of Windows) gebruiken en heeft u tevens doorlopend toegang tot updates. Microsoft Office 365 Home biedt u de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher in één programma. Let op! In tegenstelling tot bij Office 2013, maakt u hier gebruik van het gemak van een jaarabonnement met automatische upgrades.  Net al bij Office 365 Personal  krijgt u 1TB extra online opslag in OneDrive en 60 minuten per maand gratis wereldwijd beltegoed voor Skype. Uw toepassingen, aangepaste instellingen en documenten zijn overal waar u ze nodig heeft toegankelijk. Tot slot kunt u de voordelen van uw abonnement ook delen met tot vier andere leden in uw huishouden.

Office 2013 Professional 2013Office Professional 2013 | Office Professional 2013 is ontworpen om u sneller te laten creëren en communiceren, met tijdsbesparende functies en een strakke, moderne uitstraling. Het biedt u de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher in één programma. Daarnaast kunt u uw documenten online opslaan in OneDrive, zodat u er vrijwel overal toegang toe heeft.

Veranderingen in de programma's

Er zijn ook een aantal zaken veranderd aan de vertrouwde programma's van Microsoft Office.  Hierna volgt per programma een korte uitleg van de veranderingen.

Word 2013 | U kunt nu nog meer doen met uw documenten: een online video invoegen, een PDF bestand openen en de inhoud bewerken, moeiteloos afbeeldingen en diagrammen uitlijnen. De nieuwe leesmodus is handig en overzichtelijk en werkt uitstekend op tablets. Ook samenwerken gaat gemakkelijker, met directe verbindingen met online ruimten en gestroomlijnde revisiefuncties, zoals eenvoudige opmaak en opmerkingen.

Excel 2013 | Het eerste wat opvalt als u Excel opent is de gloednieuwe interface. Deze is niet alleen duidelijker, maar ook ontworpen om u te helpen snel professioneel ogende resultaten te bereiken. U treft veel nieuwe functies aan die u in staat stellen door de getallen heen te kijken en een meer overtuigende weergave van uw gegevens te maken om zo tot betere en beter onderlegde beslissingen te komen.

PowerPoint 2013 | Microsoft PowerPoint 2013 heeft een geheel nieuw uiterlijk: het programma ziet er strakker uit, en is bestemd voor gebruik op tablets en telefoons, zodat u gemakkelijk in presentaties kunt vegen en tikken. De weergave voor presentator wordt automatisch aangepast aan uw projectie instelling en u kunt de weergave zelfs op één monitor gebruiken. De thema's hebben nu variaties, zodat u gemakkelijker het gewenste uiterlijk kunt toepassen. Wanneer u met anderen samenwerkt, kunt u opmerkingen toevoegen om vragen te stellen en feedback te krijgen.

OneNote 2013 | OneNote is een digitaal notitieblok voor het vastleggen, opslaan en delen van alle soorten informatie. Het eerste wat u ziet wanneer u OneNote 2013 opent, is een frisse, strakke omgeving waarin u zich kunt concentreren op uw gedachten en ideeën in plaats van op de interface. De volledige integratie met de cloud, betekent dat u uw bestanden niet meer hoeft op te slaan op de harde schijf van uw computer. In plaats hiervan worden uw notities en informatie opgeslagen in de cloud en kunt u hierin zoeken, waar u ook bent, op bijna elk mobiel apparaat, tablet of browser.

Outlook 2013 | Het eerste wat u ziet wanneer u Outlook start, is een gloednieuw uiterlijk. Het ziet er strakker uit, maar is ook ontworpen om u te helpen u te concentreren op datgene wat belangrijk is. Het geeft een duidelijke weergave van e-mails, agenda's en contactpersonen. U kunt effectiever communiceren door efficiënt contact te leggen met anderen. U kunt voorbeelden van berichten laten weergeven in de berichtenlijst, zodat u meteen ziet welke u als eerste moet lezen en beantwoorden. Daarnaast kunt u een e-mail met één klik eenvoudig beantwoorden: u kunt uw antwoord rechtstreeks in het leesvenster typen.

Access 2013 | Wat is er nieuw in Access 2013? In één woord: de apps. Een Access webapp is een nieuw type database dat u in Access maakt en dat u vervolgens kunt gebruiken en met anderen kunt delen als een SharePoint app in een webbrowser. Als u een app wilt maken, selecteert u gewoon het type gegevens dat u wilt bijhouden (contactpersonen, taken, projecten, enzovoorts). Er wordt automatisch een databasestructuur gemaakt, compleet met weergaven waarin u gegevens kunt toevoegen en bewerken. De app bevat ingebouwde navigatiemogelijkheden en basisopdrachten, zodat u onmiddellijk aan de slag kunt.

Publisher 2013 | Met de nieuwe Publisher maakt u eenvoudig professionele publicaties. U wordt ondersteunt bij het creëren, personaliseren en delen van een breed scala aan publicaties en marketingmateriaal van professionele kwaliteit.

Wilt u meer informatie over Microsoft Office of hulp bij de keuze van de juiste Microsoft Office? Bekijk dan onze Office pakketten.

Bekijk alle microsoft office