• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
KlikAanKlikUit
KlikAanKlikUit ACDB-7000C Draadloze deurbel
  

KlikAanKlikUit ACDB-7000C Draadloze deurbel

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
In ieder stopcontact in uw huis te plaatsen en is aan te sturen met de IP44 spatwaterdichte draadloze drukknop.
 
 

KlikAanKlikUit ACDB-7000C Draadloze deurbel

Deze draadloze deurbel (ontvanger) plaatst u eenvoudig in een stopcontact binnenshuis. Vervolgens kiest u het gewenst volume en de gewenste melodie en meldt u naar wens 1 tot maximaal 4 zenders aan bij de deurbel. U heeft de keuze uit 5 melodieën en 4 volumeniveaus. Bovendien is deze draadloze deurbel uitgerust met een LED-indicator. Als de deurbel geactiveerd wordt, klinkt de gewenste melodie én gaat de LED indicator gedurende ongeveer 35 seconden knipperen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld aan het stofzuigen bent of voor slechthorenden!

Na het koppelen van een zender met de deurbel kunt u de deurbel eenvoudig mee nemen naar een andere ruimte en daar in het stopcontact steken. Vervolgens hoort u ook daar wanneer iemand op de bijvoorbeeld de drukknop drukt, welke beschikbaar is in de set ACDB-7000AC. Vergelijkbaar kunt die set ook uitbreiden met extra draadloze deurbellen om zodoende in meerdere ruimtes te kunnen horen wanneer iemand op de drukknop drukt. Zo is er ook een tafelmodel beschikbaar, type ACDB-6600C welke werkt op batterijen.

Naast de mogelijkheid om meerdere deurbellen te gebruiken met 1 drukknopzender, kunt u andersom ook andere zenders gebruiken, zoals een bewegingsmelder of het draadloze magneetcontact. In totaal kunt u 4 zenders aanmelden bij een deurbel (ontvanger). Een overzicht van de aan te melden zenders vindt u hier. Per zender kunt u bovendien een aparte melodie instellen, waardoor u kunt horen of iemand op de drukknop drukt, langs een bewegingsmelder loopt of er een deur/raam wordt geopend.

Door het magneetcontact, type AMST-606, te koppelen met een deurbel kunt horen wanneer er een deur of raam wordt geopend. Zodra het magneetcontact namelijk verbroken wordt zal deze een signaal sturen naar de deurbel, waardoor de melodie wordt afgespeeld. Vergelijkbaar kunt u een draadloze bewegingsmelder koppelen met de deurbel om te horen wanneer er beweging wordt waargenomen.

Inhoud verpakking:

  • ACDB-7000C draadloze gong
  • Nederlandstalige handleiding


Aansluitingen
Verbindingstechnologie
RF Draadloos
Afmetingen en gewicht
Afmetingen ontvanger (BxDxH)
59 x 97 x 27 mm
Audio
Aantal melodieën
6
Energie
Ingangsspanning
220V
Voltage
12V
Fysieke eigenschappen
Kleur van het product
Wit
Geheugen
Aantal geheugenadressen
4
Netwerk & Communicatie
Draadloos bedienbaar
Draadloos bereik
70 m
Wi-Fi frequentieband
433.92 MHz
Technische details
Codesysteem
Automatisch
Compatibel met
HomeWizard
Compatibiliteit
Zender werkt met alle KlikAanKlikUit ontvangers, maar kan alleen maar "Aan" zenden
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
ACDB-7000C
Productnummer
80038064