• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
KlikAanKlikUit
KlikAanKlikUit ACDB-6600AC Draadloze deurbel met draadloze drukknop
  

KlikAanKlikUit ACDB-6600AC Draadloze deurbel met draadloze drukknop

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Draadloze deurbel en draadloze drukknop op batterijen, welke gemakkelijk overal te plaatsen zijn.
 
 

KlikAanKlikUit ACDB-6600AC Draadloze deurbel met draadloze drukknop

Deze set bestaat uit draadloze deurbel (ontvanger) en een IP44 spatwaterdichte drukknop. Aangezien deze deurbel werkt op batterijen, kunt u deze deurbel ook meenemen naar de tuin mits het niet regent of vriest. Na het plaatsen van de draadloze deurbel kiest u het gewenst volume en de gewenste melodie en meldt u de drukknop aan bij de deurbel. U heeft de keuze uit 5 melodieën en 4 volumeniveaus. Bovendien is deze draadloze deurbel uitgerust met een LED-indicator. Als de deurbel geactiveerd wordt, klinkt de gewenste melodie én gaat de LED indicator gedurende ongeveer 15 seconden knipperen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld aan het stofzuigen bent of voor slechthorenden!

Na het koppelen van de drukknop met de deurbel kunt u de deurbel eenvoudig mee nemen naar een andere ruimte. Vervolgens hoort u ook daar wanneer iemand op de drukknop drukt. Vergelijkbaar kunt u deze set ook uitbreiden met extra draadloze deurbellen om zodoende in meerdere ruimtes te kunnen horen wanneer iemand op de drukknop drukt. Zo is er ook een model beschikbaar, type ACDB-7000C welke u eenvoudig in een stopcontact plaatst.

Naast de mogelijkheid om meerdere deurbellen te gebruiken met 1 drukknop, kunt u andersom ook andere zenders gebruiken, zoals een bewegingsmelder of het draadloze magneetcontact. In totaal kunt u 4 zenders aanmelden bij een deurbel (ontvanger). Een overzicht van de aan te melden zenders vindt u hier. Per zender kunt u bovendien een aparte melodie instellen, waardoor u kunt horen of iemand op de drukknop drukt, langs een bewegingsmelder loopt of er een deur/raam wordt geopend.

Door het magneetcontact, type AMST-606, te koppelen met een deurbel kunt horen wanneer er een deur of raam wordt geopend. Zodra het magneetcontact namelijk verbroken wordt zal deze een signaal sturen naar de deurbel, waardoor de melodie wordt afgespeeld. Vergelijkbaar kunt u een draadloze bewegingsmelder koppelen met de deurbel om te horen wanneer er beweging wordt waargenomen.

Inhoud verpakking:

  • Draadloze deurknop
  • Draadloze gong
  • Nederlandstalige handleiding
  • Bevestigingsmateriaal deurknop


Audio
Aantal melodieën
5
Volume
4 niveaus
Camera
Ingebouwde camera
Certificaten
Certificering
IP-44
Energie
Aantal batterijen
3
Accuvoltage
1,5V
Fysieke eigenschappen
Kleur van het product
Wit
Geheugen
Aantal geheugenadressen
6
Netwerk & Communicatie
Draadloos bedienbaar
Maximaal bereik
70 m
Wi-Fi frequentieband
433.92 MHz
Technische details
Codesysteem
Automatisch
Compatibel met
HomeWizard
Compatibiliteit
Werkt met alle KlikAanKlikUit zenders
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
ACDB 6600AC
Productnummer
80035504