• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Intel
Intel NUC Kit NUC6i7KYK (Skull Canyon)

Intel NUC Kit NUC6i7KYK (Skull Canyon)

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Intel NUC6i7KYK, Intel Core i7-6xxx, i7-6770HQ, Intel, SSD, Iris Pro Graphics 580, M.2, PCI Express, SATA
 
 
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) bouwt voort op de bestaande ondersteuning voor virtualisatie met IA-32 (VT-x) en de Itanium® processor (VT-i), en voegt nieuwe ondersteuning toe voor I/O-apparaatvirtualisatie. Intel VT-d kan eindgebruikers helpen om de beveiliging en betrouwbaarheid van de systemen te verbeteren en kan betere prestaties van I/O-apparaten in een gevirtualiseerde omgeving opleveren.

Intel® HD Audio Technology
Met Intel® High Definition Audio kunt u meer kanalen met een hogere kwaliteit afspelen dan met eerdere geïntegreerde audio-indelingen. Bovendien, Intel® HD Audio biedt de technologie die nodig is voor ondersteuning van de nieuwste en beste audio-inhoud.

Intel® Rapid Storage Technologie
Intel® Rapid Storage Technologie voorziet in beveiliging, prestaties en uitbreidbaarheid voor desktop en mobiele platforms. Ongeacht of een of meer harde schijven worden gebruikt, kunnen gebruikers voordeel halen uit verbeterde prestaties en een lager energieverbruik. Wanneer meer dan één schijf wordt gebruikt, beschikt de gebruiker over extra bescherming tegen gegevensverlies als een harde schijf defect raakt. Opvolger van Intel® Matrix Storage Technologie


Productnummers
Artikelnummer fabrikant
BOXNUC6I7KYK
Productnummer
20754715