• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
HP
HP 62 - Kleur

HP 62 - Kleur

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
3-kleuren
 
 
Met originele HP inktcartridges maak je telkens opnieuw schitterende kleurendocumenten en foto's die lang mooi blijven. Gebruik cartridges die speciaal ontworpen zijn om thuis, op het werk of op school te printen.

Zorg dat je kunt printen wat je wilt
Druk elk project probleemloos af. Originele HP inktcartridges zijn speciaal ontworpen om opvallende resultaten te produceren – tijdens de hele levensduur van de cartridge. Maak je beste werk met originele HP inkt die is ontworpen om consistent en betrouwbaar opvallende prints te maken.

Zorg dat je prints goed voor de dag komen
Maak een goede indruk met schitterende kleurendocumenten, foto's van studiokwaliteit en documenten van laserkwaliteit met scherpe tekst. Originele HP inkt is waterbestendig en tientallen jaren lichtbestendig1, wat betekent dat je prints er lange tijd goed uit blijven zien. Maak indruk met originele HP inkt die consistent, pagina na pagina, opvallende kleuren produceert.

Je krijgt kwaliteit voor een uitstekende prijs
Druk af zoals je gewend bent, zonder geld te verspillen. Bij afdrukken die met originele HP inktcartridges gemaakt zijn hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Als je veel afdrukt, ben je voordeliger uit met optionele high-capacity cartridges. Verspil geen geld aan mislukte prints. Originele HP inkt is ontwikkeld om bruikbare pagina's te produceren.

Printen is eenvoudig
Vervang je originele HP inktcartridges op een snelle en probleemloze manier. Kies de cartridges die aan je wensen voldoen en profiteer van de eenvoudige gratis recycling via HP Planet Partners.


Compatibiliteit
Compatible met printer
Envy 5540
Compatible met printer merk
HP
Compatible met type printer
Inkjet
Fysieke eigenschappen
Breedte
11,3 cm
Diepte
3,7 cm
Gewicht
40 g
Hoogte
11,5 cm
Inhoud van de verpakking
Aantal cartridges
1
Printkwaliteit
Paginaopbrengst
165 pagina's
Printkleuren
Cyaan, Magenta, Geel
Technische details
Compatibele producten
HP ENVY 5540 All-in-One
Inhoud
4,5 ml
Merk compatibiliteit
HP
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
C2P06AE#UUS
Productnummer
20457355