• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
HomeWizard
HomeWizard Rookmelder
  

HomeWizard Rookmelder

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
 
 
Eigenschappen
In de ontwikkelfase werd al snel duidelijk dat een HomeWizard compatible rookmelder aan verschillende eisen moest voldoen:
  • Draadloos te monteren.
  • Werkend op batterijen, met indicator voor een lege batterij.
  • Koppelbaar, zodat meerdere rookmelders met elkaar kunnen communiceren in geval van brand en de HomeWizard ook met de rookmelders kan praten.
  • Betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en doet wat het moet doen.

HomeWizard compatibiliteit
Deze rookmelder kan dit alles en meer, daarmee is het de perfecte toevoeging voor elke HomeWizard. Stand-alone werkt de rookmelder zoals je zou verwachten: monteer hem op een geschikte plaats en bij rookdetectie klinkt een alarmsignaal van 85dB.

Door de rookmelder te koppelen aan de HomeWizard wordt de functionaliteit uitgebreid, vanuit de HomeWizard app is het volgende mogelijk:

  • Altijd zicht op de status van de rookmelder(s).
  • Ontvang een push-notificatie op het moment dat er rook gedetecteerd wordt.
  • Ingebouwde test functie met maandelijkse reminder om zeker te zijn van een correcte werking.

Extra veiligheid
Zo heb je altijd die extra dimensie aan veiligheid en geruststelling. Vooral de testfunctie is krachtiger dan dat hij op het eerste oog lijkt. Veel mensen testen hun rookmelder na de eerste installatie nooit meer periodiek, terwijl dit door de fabrikant, brandweer en verzekeringsmaatschappij wel sterk aangeraden wordt. In de HomeWizard app zit een speciale test-knop waarmee je alle rookmelders kunt testen, zonder naar elke rookmelder toe te hoeven lopen. Zodra de melders een maand lang niet meer getest zijn, krijg je een reminder op je telefoon, waarna je met 1 klik in de app de melders kunt testen.

Het is mogelijk om meerdere rookmelders op de HomeWizard aan te sluiten, je kunt deze zo instellen dat alle melders tegelijk af gaan op het moment dat 1 melder rook detecteert. Eventueel is het ook mogelijk om alleen de melder die rook detecteert af te laten gaan, ook als er meerdere rookmelders geinstalleerd zijn.Energie
Aantal batterijen
1 x 9V, 3 x AAA
Accutechnologie
9V en AAA
Fysieke eigenschappen
LED-indicatoren
Lege batterij
Geluidsproductie
Geluidsniveau
85 dB
Inhoud van de verpakking
Batterijen meegeleverd
Technische details
Compatibel met
HomeWizard
Geschikt voor
ruimtes tot 30m2
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
FA21RF
Productnummer
80016181