• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
HomeWizard
HomeWizard Heatlink
  

HomeWizard Heatlink

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Bedien uw thermostaat via uw smartphone
 
 
Met de HeatLink wordt het mogelijk om uw verwarming te bedienen vanuit de HomeWizard app!* Er kunnen presets ingesteld worden om met één klik de juiste temperatuur in te stellen en er wordt statusinformatie over de CV-installatie getoond.

Het 'Even Weg, Bijna Thuis' principe
De HeatLink is ontworpen op écht dagelijks, praktisch gebruik. Precies zoals we zelf het liefst een thermostaat willen bedienen (en dat inmiddels ook dagelijks doen). Tijdens de ontwikkeling bleek al snel dat de uiteindelijke verwachting van een op afstand te bedienen thermostaat, zich centreert om een bepaald aantal situaties. Dit noemen wij het 'Even Weg, Bijna Thuis' principe. Het houdt in dat u in de praktijk, in 99% van de gevallen, kleine wijzigingen wilt maken in het reguliere klokprogramma van de thermostaat. Zodat het huis al warm is als u eens wat eerder thuis komt, of dat u energie kunt besparen als u eerder weg gaat.

En dat is precies wat de HeatLink nu mogelijk maakt. Op de gebruiksvriendelijke, simpele manier die u van HomeWizard gewend bent. Met een paar klikken in de app, stelt u de temperatuur de komende twee uur in op 21 graden. Of u geeft aan dat u afwezig bent, zodat het wat minder warm mag zijn.

Eenvoudige installatie
Je plaatst de HeatLink 'tussen' de bestaande thermostaat en ketel, met de bijgeleverde S-poort connectors. Dit is ook zonder installateur door iedereen uit te voeren. Er zit slechts 1 ingang en 1 uitgang op de HeatLink, dus het is altijd duidelijk hoe de draden verbonden moeten worden.

* Om de HeatLink te kunnen gebruiken moet u in het bezit zijn van een HomeWizard en een OpenTherm-compatible thermostaat en ketelTechnische details
Compatibel met
HomeWizard
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
HBX12
Productnummer
80016179