• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
HomeWizard
HomeWizard Connect Kit
  
  

HomeWizard Connect Kit

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Bestuur je huis met je smartphone, tablet of desktop computer via de app of webapp.
 
 

Hét startpunt om je huis te automatiseren.

De HomeWizard connect kit is het basispakket van HomeWizard, waarmee je direct aan de slag kunt om de verlichting in huis te bedienen.
Met de twee meegeleverde schakelaars kun je lampen of apparaten draadloos bedienen.

HomeWizard is ontstaan uit de visie dat het centraal aansturen van apparatuur in huis veel beter en gemakkelijker kan. De ervaring met bestaande 'domotica' of 'home automation' producten was dat deze vaak slecht werken, of heel duur zijn (of in het ergste geval, beiden). Bovendien was er voor veelgebruikte, betaalbare apparatuur weinig compatibiliteit tussen producten van verschillende fabrikanten. De HomeWizard is het antwoord op deze problemen. Door samen te werken met veel consumenten en te luisteren naar hun wensen, is een uitgebreid assortiment ontstaan waarmee alle draadloze apparatuur in huis met elkaar in verbinding gesteld kan worden, en die je vanuit één app kunt bedienen en monitoren.

Eigenlijk is HomeWizard als het “hart” van je woning, en zorgt het ervoor dat je de apparatuur in je woning draadloos kunt bedienen (via de afstandsbediening of via de app op je smartphone/tablet). Ook kun je de apparaten met elkaar in verbinding stellen zodat ze als het ware met elkaar kunnen communiceren; bijvoorbeeld dat de lamp aangaat als er een deur geopend wordt.

Heb je al apparatuur in huis die compatible is met HomeWizard?

Bij uitbreiding van de HomeWizard connect kit zijn de mogelijkheden eindeloos; dan kun je je beveiligingscamera of alarmsysteem monitoren en je energieverbruik of de energieopbrengst van je zonnepanelen bekijken. Of je kan je zonwering of rolluiken draadloos bedienen of zelfs automatisch laten zakken door HomeWizard ook te koppelen aan een zonnesensor. Ook je (slimme) thermostaat draadloos besturen of het weer in de gaten houden met je eigen weerstation behoort tot de mogelijkheden. Of je zorgt ervoor dat, wanneer je een raam opent, de ingestelde temperatuur van de verwarming automatisch lager wordt gezet. Het is ook mogelijk om settings te creëren; dat er bijvoorbeeld, zodra je je huis binnenstapt, het alarm automatisch wordt uitgeschakeld, een aantal lampen aangaan, de verwarming aangaat, je koffiezetapparaat en de radio aanspringen, etc.

Bekijk hier de mogelijkheden van HomeWizard


Inhoud van de verpakking

  • 1x HomeWizard centrale
  • 2x Schakelaar 3600W
  • 1x Afstandsbediening
Installatie
  • Sluit de HomeWizard aan op het stopcontact
  • Download en installeer de HomeWizard app en geef in het configuratiescherm je draadloze netwerk op
  • Voeg je schakelaars en magneetcontact toe in de app en bedien vanaf nu alles met je smartphone/tablet of via de afstandsbediening.
De HomeWizard Connect Kit vereist eigenlijk geen onderhoud. Er worden regelmatig automatische software-updates uitgevoerd, hier hoef je zelf niets voor te doen. Je hoeft alleen regelmatig zelf de batterijen te checken van het magneetcontact en van de afstandsbediening.


Inhoud van de verpakking
Accessoires
2x Smartwares schakelaars, 1x afstandsbediening
Afstandsbediening
te bedienen met iPhone & iPad, Android en PC
Inclusief basisstation
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
8711658045689
Productnummer
80037583