• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Garmin
Garmin VivoSmart HR - Paars
  

Garmin VivoSmart HR - Paars

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Activity tracker met hartslagmeter op de pols + smartphone notificaties
 
 

Hartslagmeter op de pols

Neem jouw fitnessdoelen overal met je mee met de vívosmart® HR, de activity tracker1 met Elevate™ hartslagtechnologie. Deze activity tracker1 meet de hartslag op de pols, waardoor je jouw hartslaggegevens kunt bijhouden zonder borstband. Naast het tellen van stappen en bijhouden van jouw slaap, gebruikt vívosmart HR jouw hartslag om verbrande calorieën nauwkeurig te berekenen en de intensiteit van je fitnessactiviteiten vast te stellen.

Til je training naar een hoger niveau

Niet alle stappen zijn hetzelfde en vívosmart HR herkent dit. Om je nog beter inzicht te geven in je dagelijkse fitnessactiviteiten, meet vívosmart HR het aantal trappen dat je dagelijks oploopt en het intensiteitsniveau van activiteiten om je een zetje in goede richting te geven. Of je nu via het trappenhuis naar jouw werkplek gaat of deelneemt aan zumba® in de sportschool, zet jouw beste beentje voor en zorg dat je jouw dagelijkse persoonlijke fitnessdoelen haalt.

Tik om statistieken weer te geven

Jouw vívosmart is voorzien van een slank, onzichtbaar display dat tot leven komt als je een melding krijgt of als je op de band tikt. Het OLED-display licht dan op door de band, zodat jouw stappen, de afgelegde afstand, het aantal verbrande calorieën, de tijd en nog meer gegevens zichtbaar zijn.

Smart Notifications

Blijf actief en houd contact met de vívosmart draagbare technologie. Elke keer wanneer je een SMS-bericht, e-mail of oproep ontvangt op jouw compatibele Bluetooth® toestel, trilt jouw vívosmart zachtjes en wordt de informatie automatisch weergegeven. Voor meer informatie tik of veeg je eenvoudig op het scherm.

Zie wanneer het “tijd is om te bewegen”

Onderzoek heeft aangetoond dat tijdens lange perioden van inactiviteit, zoals zitten, de productie van vet verbrandende enzymen in jouw lichaam afneemt. Je kunt dit effect tegengaan door regelmatig een stukje te lopen.

Je verliest de tijd misschien uit het oog, maar vívosmart niet. Na 1 uur inactiviteit geeft vívosmart een trilsignaal om je eraan te herinneren dat het tijd is voor beweging. Een paar minuten lopen zet de inactiviteitmeter terug op nul.

24/7 werkend

De vívosmart houdt jouw vorderingen 24 uur per dag, 7 dagen per week bij en kan 7 dagen ononderbroken wordt gebruikt voordat de batterij moet wordt opgeladen. Zet de ingebouwde wekker en vívosmart waarschuwt je door zacht te trillen – geen verstorende geluidssignalen. Als je het toestel in slaapmodus zet wanneer je naar bed gaat, waakt het toestel terwijl je slaapt. Op jouw Garmin Connect pagina kan je zien hoe lang je in totaal hebt geslapen, inclusief de perioden waarin je hebt bewogen en de perioden waarin je rustig hebt geslapen.

vívosmart heeft een waterbestendigheid van 5 ATM (50 meter), zodat je zorgeloos kunt douchen of zwemmen.

Persoonlijke dagelijkse doelen

vívosmart verzamelt informatie over jouw huidige activiteitenniveau en wijst vervolgens een haalbaar dagdoel toe. Als je jouw mijlpalen hebt bereikt, past de vívosmart jouw doel voor de volgende dag aan en helpt je op die manier stap voor stap om een meer actieve levensstijl op te bouwen. Op Garmin Connect kan je virtuele badges verdienen en jouw vorderingen per dag, week of maand bekijken.

Beeldscherm
Resolutie
160 x 68 Pixels
Camera
Ingebouwde camera
Energie
Accuduur
5 dag(en)
Accutechnologie
Lithium
Functies
(In-)activiteiten monitoring
Slaap monitor
Smart Notificaties
Trilfunctie
Fysieke eigenschappen
Bedieningspaneel
Touch
Breedte
2,1 cm
Dikte
1,23 cm
Draagwijze
Polsband
Gewicht
29,6 g
Ingebouwd display
Kleur van het product
Paars
Locatie hartslagmeter
Ingebouwd
Materiaal band
Siliconen
Producttype
Activity Tracker
Waterbestendigheid
Waterdicht
Waterdicht tot
50 m
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde ontvanger
Navigatie
GPS functie
Netwerk & Communicatie
Verbindingstechnologie
Draadloos
Sensoren
Hartslagmeter
Slaapmonitor
Stappenteller
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
010-01955-01
Productnummer
80041384