• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Garmin
Garmin Vivofit
  

Garmin Vivofit

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Activity tracker met persoonlijk dagdoel en slaapmonitor
 
 

Smarthealth Review

Klik hier voor een uitgebreide review van dit product

De fitnessband die zich aanpast aan UW tempo

  • Verzamelt informatie over uw activiteitenniveau en wijst een persoonlijk dagdoel toe
  • Geeft afstand en aantal stappen en calorieën weer. Houdt uw slaap bij
  • Kan worden gekoppeld aan hartslagmeter* voor fitnessactiviteiten
  • Levensduur batterij: 1 jaar of langer; waterbestendig tot 50 meter
  • Opslaan, plannen en uw vooruitgang delen op Garmin Connect™

Hoe fit of onfit u ook bent, u weet al welke actieve stappen u nu kunt ondernemen om uw algemene welzijn voor vandaag, morgen en tot ver in de toekomst te verbeteren. Het klinkt zo eenvoudig om vaker van de bank te stappen en meer te bewegen, maar het is nog best moeilijk om dat ook te blijven doen. De vívofit kan u helpen uw goede voornemens om te zetten in levenslange gewoonten. Het is de enige fitnessband die u elke dag begroet met een persoonlijk doel, die uw vooruitgang bijhoudt en die u eraan herinnert dat het tijd is om te bewegen.

Persoonlijke dagdoelen

De vívofit verzamelt informatie over uw huidige activiteitenniveau en wijst vervolgens een haalbaar dagdoel toe. Als u een mijlpaal behaalt, past de vívofit uw doel voor de volgende dag aan en duwt u zo geleidelijk in de richting van een gezondere manier van leven. Op Garmin Connect™, onze gratis online fitnesscommunity, kunt u virtuele badges verdienen en uw vooruitgang bekijken.

Vertelt u hoe laat het is en dat het tijd is om te bewegen

Uit onderzoek is gebleken dat lange perioden van inactiviteit, zoals werken aan een bureau, ertoe leiden dat uw lichaam minder vetverbrandende enzymen produceert. U kunt dit effect tegengaan door de hele dag door regelmatig een klein stukje te lopen. U verliest dan misschien wel eens de tijd uit het oog en vergeet om te bewegen, maar dat overkomt de vívofit niet. Als u een uur niet hebt bewogen, wordt een rode bewegingsbalk weergegeven op het scherm die steeds groter wordt als u te lang stil zit. Loop een paar minuten rond om de balk te resetten.

Blijf bewegen

Als u de volgende stap richting een betere gezondheid wilt zetten, kunt u de aanvullende motivatiefuncties van de vívofit gebruiken. Gebruik een hartslagmeter¹ met de vívofit om uw hartslaggegevens bij te houden en voor nauwkeurigere informatie over het aantal verbrande calorieën na elke fitnessactiviteit, zoals een sessie in de sportschool of een stuk hardlopen. U kunt op Garmin Connect ook de online-uitdagingen van andere vívofit gebruikers aangaan of zelf een competitie beginnen met uw vrienden om te zien wie de virtuele badges wint en flink kan opscheppen.

Altijd aan

De vívofit houdt uw vooruitgang 24 uur per dag en 7 dagen per week bij en kan langer dan een jaar aanblijven zonder een nieuwe batterij te moeten plaatsen. Schakel de slaapmodus in als u naar bed gaat, de vívofit houdt dan uw rust bij. Op Garmin Connect kunt u zien hoe lang u in totaal hebt geslapen, inclusief de perioden waarin u hebt bewogen en de perioden waarin u rustig hebt geslapen. De vívofit band is waterbestendig, zodat u zorgeloos in de regen kunt sporten of kunt douchen.

Voel u verbonden

Met een druk op een knop kunt u de vívofit draadloos synchroniseren met Garmin Connect om een volledig beeld te krijgen van uw vooruitgang, om online-uitdagingen aan te gaan en om virtuele badges te verdienen voor extra motivatie. Bezoek onze gratis online community vanaf uw computer of vanaf een compatibel mobiel toestel³ met de app Garmin Connect™ Mobile.

*Geen hartslagmeter ingebouwd maar wel los verkrijgbaar.Besturingssysteem/software
Ondersteunde mobiele besturingssystemen
Android, iOS
Software van de fabrikant
Garmin Connect™ Mobile app
Energie
Aantal batterijen
2
Accuduur
1 jaar
Accutechnologie
CR1632
Functies
Aanwezige functies
Aantal stappen per dag, aftellen tot doel, afstand, aantal calorieën, tijdstip, (optioneel: hartslag en hartslagzone)
Slaap monitor
Smart Notificaties
Fysieke eigenschappen
Gewicht
25,5g
Ingebouwd display
Kleur van de band
Blauw
Kleur van het product
Zwart
Maat
120-175 mm en 152-210 mm
Producttype
Activity Tracker
Waterbestendigheid
Waterdicht
Waterdicht tot
50m
Inhoud van de verpakking
Aantal meegeleverde bandjes
2 (twee maten)
Snelstartgids
Navigatie
GPS functie
Netwerk & Communicatie
Bluetooth
Sensoren
Accelerometer
Hartslagmeter
Slaapmonitor
Stappenteller
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
010-01225-04
Productnummer
80029905