• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Garmin
Garmin Forerunner 15 - Dames - Paars/Wit
  

Garmin Forerunner 15 - Dames - Paars/Wit

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
GPS horloge
 
 
Gebruiksvriendelijk GPS-hardloophorloge met hartslagweergave
- Houdt afstand, tempo, hartslag* en calorieën bij.
- Functie voor het volgen van activiteiten, houdt stappen en calorieën bij en herinnert u eraan dat het tijd is om te bewegen.
- Compatibel met voetsensor voor het vastleggen van indoor afgelegde afstanden.
- Batterijlevensduur tot 8 uur met ingeschakelde GPS of 5 weken in horlogemodus of modus voor het volgen van activiteit.
- Opslaan, plannen en uw activiteiten delen op Garmin Connect.

Ren met hart en ziel. Forerunner 15 legt tijdens het hardlopen belangrijke gegevens vast, zoals tijd, afstand en tempo. Wanneer het horloge wordt gekoppeld met een hartslagband¹, legt het tevens uw hartslag en hartslagzone vast, zodat u weet wanneer u uw doel hebt bereikt. Door te trainen met hartslagweergave kunt u ook in de gaten houden wanneer u het wat rustiger aan moet doen en wanneer u wel een tandje bij mag zetten.

Houd uw activiteiten tussen hardloopsessies bij
Wilt u precies weten hoeveel stappen u overdag zet wanneer u niet aan het trainen bent? Dit kan nu zonder hiervoor een afzonderlijk toestel voor activiteitmeting te hoeven dragen. Forerunner 15 telt de hele dag de stappen die u zet en de calorieën die u verbrandt. Als u uw gegevens uploadt naar Garmin Connect, kunt u uw vooruitgang bij het bereiken van uw fitnessdoelen bijhouden en algehele fitnesstrends bekijken. Forerunner 15 herinnert u er tevens aan om te gaan bewegen als u langer dan een uur zit. Als u deze herinnering krijgt, loopt u een paar minuten om de inactiveitsindicator te resetten.

Iedere kilometer gemotiveerd
De Forerunner 15 is voorzien van een auto lap-functie en laat u met een piepje weten wanneer u weer een kilometer hebt afgelegd, en een knipperend scherm laat uw tijd voor die kilometer zien. Wanneer u klaar bent met uw training en de route opslaat, ziet u een overzicht van uw prestatie, inclusief uw totale tijd, afstand, gemiddeld tempo en calorieën. De Forerunner 15 laat u zelfs weten wanneer u een persoonlijk record neerzet, zoals uw snelste kilometer of grootste afstand tot nu toe.

Train binnen of buiten
Als u buiten hardloopt, gebruikt Forerunner 15 GPS om uw tijd, tempo en afstand nauwkeurig te meten. Wilt u afstand en tempo bijhouden terwijl u traint op een loopband of binnenbaan, dan kunt u de Forerunner 15 koppelen met een optionele voetsensor die u aan uw schoenveter kunt bevestigen.

Draag hem de hele dag
U hoeft niet bang te zijn dat u de Forerunner iedere avond moet worden opgeladen. De oplaadbare batterij heeft een levensduur tot wel 5 weken wanneer de horlogemodus of modus voor activiteitmeting is ingeschakeld, of van 8 uur wanneer u het horloge met GPS gebruikt tijdens uw hardloopsessies buiten. Forerunner 15 heeft een waterbestendigheid van 5 ATM (50 meter). Een buitje of wat zweetdruppels zijn dus geen probleem, en u kunt het horloge zelfs omhouden wanneer u gaat zwemmen.

Voel u verbonden
Via een eenvoudige verbinding met uw Mac of pc kunt u uw activiteiten uploaden naar onze gratis online fitnesscommunity, Garmin Connect. Hier kunt u uw hardloopsessie op een kaart weergeven, voor iedere kilometer uitgebreidere gegevens bekijken, een dagelijks overzicht van uw activiteiten bijhouden en deze delen met vrienden. U kunt ook deelnemen aan online uitdagingen en virtuele badges verdienen voor extra motivatie.

*Hartslagsensor niet meegeleverd


Beeldscherm
Touchscreen
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij gebruik
-15 - 60 °C
Energie
Aantal batterijen
1
Accutechnologie
Lithium-Ion (Li-Ion)
Levensduur batterij
8 uur
Type accu/batterij
Ingebouwd
Functies
Klok functie
Slaap monitor
Smart Notificaties
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (BxDxH)
40 x 52 x 16 mm
Afmetingen scherm (HxV)
21 x 20 mm
Gewicht
43g
Ingebouwd display
Kleur van de band
Paars
Kleur van het product
Wit
Materiaal
Kunststof
Producttype
Activity Tracker
Waterbestendigheid
Waterdicht
Waterdicht tot
50m
Navigatie
GPS functie
Netwerk & Communicatie
Bluetooth
Sensoren
Afstandsmeter
Hartslagmeter
Slaapmonitor
Technische details
Aanbevolen gebruik
Hardlopen, Fietsen, Zwemmen
Alarm functie
Barometer meetbereik
Bluetooth
Hartslag gebaseerde calorieberekening
Ingebouwde afstandsmeter
Interval training functie
Tempo alert
Thermometer
Tijd/afstand waarschuwing
Uurwerk
Digitaal
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
010-01241-32
Productnummer
80036508