• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Eminent
Eminent EM8610 e-Alarm Starterkit
  
  

Eminent EM8610 e-Alarm Starterkit

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Basisstation, Bewegingssensor, Deur/Raam magneet, 2x Afstandsbediening, 2x RFID tag
 
 
De Eminent EM8610 Draadloze GSM Alarm Starter Kit is de basis om je woning of kantoor te beveiligen. De EM8610 werkt via het betrouwbare GSM netwerk en is voorzien van een back-up batterij zodat je alarm ook werkt als de stroom uitgevallen is. De installatie is zeer eenvoudig. De kit bestaat uit het bedieningspaneel waarin je een gsm simcard plaatst, 1 draadloze bewegingsmelder, 1 draadloos deurcontact, 2 afstandsbedieningen en 2 RFID tags. Je kunt tot maar liefst vijftig draadloze sensoren aansluiten. In de EM8610 programmeer je tot 5 telefoonnummers. Meer dan voldoende om je huis of kantoor comfortabel te beveiligen. Het Eminent alarmsysteem bedien je op het paneel zelf, de afstandsbediening, RFID tag of met de speciale Eminent Alarm App voor iOS en voor Android.

Alarmmeldingen via het betrouwbare GSM netwerk

Het Eminent EM8610 Alarmsysteem stuurt alarmmeldingen via een in het bedieningspaneel geplaatste gsm simcard*. Hierdoor ben je voor alarmmeldingen niet meer afhankelijk van een internetverbinding of analoge telefoonlijn en is het alarm geschikt voor alle plaatsen waar gsm ontvangst mogelijk is. Je stelt tot maar liefst 5 telefoonnummers in. In het bedieningspaneel zit een harde sirene van 110 dB. Je kunt altijd ook even luisteren in de woning via de telefoon.

Stijlvol, draadloos en makkelijk overal te plaatsen

Het Eminent Alarmsysteem functioneert volledig draadloos en daardoor eenvoudig overal te plaatsen. De deurcontacten en bewegingsmelders werken op batterijen. Alleen het fraaie bedieningspaneel heeft een vast stroompunt nodig en is bij stroomuitval voorzien van twee back-up batterijen.

Uitbreidbaar tot maar liefst 50 sensoren

Met de ondersteuning tot maar liefst 50 sensoren, ben je zeker van een alarmsysteem voor nu en voor de toekomst. In totaal kun je 9 sensoren in je huis of kantoor een aparte naam geven. De starter kit breid je eenvoudig uit met een bewegingsmelder, deurcontact, rookmelder, gasmelder, externe sirene, afstandbediening en RFID tag.

Makkelijk door iedereen te bedienen

Het EM8610 GSM Alarmsysteem is heel eenvoudig door iedereen te bedienen. Via het bedieningspaneel schakel je het alarm in en uit. Of je gebruikt de afstandsbedieningen of RFID tag. Met behulp van de handige smartphone App bedien je je alarm overal ter wereld.

Technische specificaties:

  • Voeding: 110 – 240V AC 50-60Hz
  • Output: 12V DC 500mAh
  • GSM frequentie: 850 / 900 / 1800 / 1900Mhz
  • Batterij: Lithium-Ion battery 3,7V 800mA BL-5B (2x)
* Het Eminent alarmsysteem maakt gebruik van een gsm simcard. Deze wordt niet meegeleverd. Voor het instellen van het systeem wordt gebruik gemaakt van sms berichten. Dit geldt ook voor de meldingen die via de Android en iOS app verlopen. Hierbij worden er sms berichten verzonden naar het alarmsysteem via uw mobiele telefoon. Raadpleeg je provider voor de kosten. Zorg ervoor dat de gsm simcard in het alarmsysteem voldoende tegoed heeft voor het verzenden van sms berichten of het bellen naar telefoonnummers.


Afmetingen en gewicht
Gewicht
265g
Energie
Accutechnologie
Lithium-Ion (Li-Ion)
Stroomverbruik (in standby)
110 mA
Stroomvoorziening
AC 110 – 240V / 50-60Hz
Fysieke eigenschappen
Afmetingen (BxDxH)
188 x 26 x 132 mm
Ingebouwde sirene
Kleur van het product
Zwart, Wit
Producttype
Basisstation
Inhoud van de verpakking
Aantal afstandsbedieningen
2 stuk(s)
Aantal bewegingssensoren
1 stuk(s)
Aantal deur/raam sensoren
1 stuk(s)
Gebruikershandleiding
Inclusief AC adapter
Inclusief SIM kaart
Netwerk & Communicatie
Wi-Fi frequentieband
433 MHz
Technische details
Basisstation
Eminent EM8610 Basis
SIM kaart ondersteuning
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
EM8610
Productnummer
80038365