• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren

Persberichten

Paradigit topscoorder als Beste Computerspeciaalzaak van Nederland

ABN AMRO Beste Winkelketen Verkiezing 2013

EINDHOVEN - Paradigit Computers mag de titel Beste Winkelketen categorie Computerspeciaalzaken nu voor het achtste jaar op een rij dragen. Niet eerder heeft een computerspeciaalzaak acht jaar op rij de toppositie ingenomen. Vandaag gaven de service en deskundigheid van het personeel opnieuw de doorslag op het ABN AMRO Beste Winkelketen verkiezing 2013.

Klanten kenden rapportcijfers toe aan aspecten als prijs/kwaliteit verhouding, acties en aanbiedingen, deskundig personeel en service. Paradigit blinkt uit in service aspecten waarbij deskundig personeel met een 8,5 wordt beoordeeld. Een ongekend aantal consumenten heeft de afgelopen maanden online gestemd op zijn favoriete winkelketen. In totaal zijn bijna 285.000 beoordelingen verzameld, verdeeld over 27 categorieën. In de categorie computerspeciaalzaken komt Paradigit als grote winnaar uit de bus. Met deze uitkomst is Paradigit ook sterk in de race voor de overall titel Publieksprijs Beste Winkelketen van Nederland, waarvan de uitslag op 29 oktober bekend wordt gemaakt tijdens het Retailer of the Year Gala te Santpoort.

Paradigit blijft werken aan kwaliteit. "De consument van nu heeft meer dan ooit behoefte aan overzichtelijke informatievoorziening, een goed advies en betrouwbare after-sales service", aldus Bert Moens, Retail Directeur van Paradigit. Ook multi-channel winkelen staat centraal bij Paradigit. "Met een steeds verdere integratie tussen web en winkels en verdere ontwikkeling van daarbij aansluitende dienstverlening profileert Paradigit zich steeds meer als de specialist, die zich duidelijk onderscheidt van andere aanbieders. We zien bij onze consumenten ook een sterke groei in multi-channel winkelen. De aankoop begint vaak online met het oriënteren. Consumenten hebben daarnaast de behoefte het product te zien, vast te houden en om advies te vragen. De Paradigit winkels bieden deze mogelijkheid. Tevens maakt een groot deel van de klanten gebruik van de mogelijkheid om producten online te reserveren en later af te halen in de winkel", aldus Bert Moens.

Over Paradigit
Paradigit Retail B.V. levert onder de handelsnaam Paradigit Computers een uitgebreid assortiment laptops, computersystemen, componenten en randapparatuur in 22 winkels verspreid over Nederland. Onderzoek van Q&A Research & Consultancy voor de ABN-AMRO Beste winkelketen toont aan dat Paradigit al acht  jaar lang de Beste Computerspeciaalzaak van Nederland is.
Paradigit Computers is onderdeel van de Paradigit Groep. Actief in de consumentenmarkt, onderwijsmarkt en zakelijke markt, is de Paradigit Groep toonaangevend aanwezig in de Nederlandse computerbranche.

1 oktober 2013


Persberichten

Paradigit Groep wint Lean & Green Award als logistiek dienstverlener Onderwijs & ICT

EINDHOVEN – De Paradigit Groep, IT specialist uit Eindhoven, mocht dinsdagavond in Delft de Lean & Green Award in ontvangst nemen. PDC BV, de moedermaatschappij die de logistieke dienstverlening binnen de groep uitvoert, wist in 5 jaar de CO2 reductie met zo´n 20% terug te dringen.

PDC BV draagt zorg voor de levering van IT producten in de consumentenmarkt (Paradigit Retail en diverse webwinkels), in het onderwijs (Skool Automatisering en Campusshop.nl) en via ISL automatisering aan zakelijke eindgebruikers.

Beste van de klas
De uiteindelijke doelstelling is om tussen 2009 en 2014 een reductie van 30% te realiseren. Tot nu toe wist de Paradigit Groep al 20% te besparen door zowel in het logistiek centrum als op de weg maatregelen te nemen. Zo volgden alle chauffeurs een cursus zuinig rijden en konden er door een meer efficiënte planning meer pakketjes tegelijkertijd verwerkt worden. Verder werden op het hoofdkantoor lichtsensoren geplaatst en hoefde er door het plaatsen van tussenvloeren aanzienlijk minder energie verbruikt te worden voor de verwarming van het gebouw.

Lean & Grean Award
Met de Lean and Green Award laten organisaties zien dat zij zich actief inspannen om hun logistieke- en mobiliteitsproces duurzamer te maken. Organisaties die hun 20% CO2 doelstelling daadwerkelijk hebben gerealiseerd, ontvangen de Lean and Green Star als symbool voor het bereiken van hun Lean and Green ambitie. De volgende stars worden in samenwerking met de deelnemende organisaties ontwikkeld. De Paradigit Groep is hiermee één van de 300 koplopers in Nederland als het gaat om het minimaliseren van de Co2 uitstoot.

Over Paradigit
Paradigit Retail B.V. levert onder de handelsnaam Paradigit Computers een uitgebreid assortiment laptops, computersystemen, componenten en randapparatuur in 24 winkels verspreid over Nederland. Onderzoek van Q&A Research & Consultancy voor de ING Retail Jaarprijs toont aan dat Paradigit al zeven jaar lang de Beste Computerspeciaalzaak van Nederland is. Paradigit Computers, PDC BV, Skool automatisering, CampusShop en ISL automatisering zijn onderdeel van de Paradigit Groep. Actief in de consumentenmarkt, onderwijsmarkt en zakelijke markt. Met 150.000 verkochte computers per jaar is de Paradigit Groep toonaangevend aanwezig in de Nederlandse computerbranche.

13 december 2012