• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren

Over Paradigit

1. Bedrijfsgegevens

KBV BV levert onder de handelsnaam Paradigit.be een uitgebreid assortiment notebooks, desktop computers en randapparatuur. Paradigit staat voor klantvriendelijke service, deskundig advies en altijd scherpe prijzen. De Paradigit website is actueel, toegankelijk, informatief en betaalbaar - bij Paradigit kan iedereen een computer kopen onder het motto: Zorgeloos Genieten.

Gegevens KBV B.V.

Adres:
Hooge Zijde 30
5626 DC Eindhoven
Nederland

Telefoonnummer: 0800-11209 (lokaal tarief)
Bereikbaarheid: maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.

BTW-nummer: BE0876686988
Bank: ING Bank
Rekeningnummer: 310181621169
BIC: BBRUBEBB010
IBAN: BE71310181621169

Over de Paradigit Groep
De Paradigit Groep is sinds 1992 actief in de computerbranche met de verkoop aan consumenten, bedrijven, overheid en onderwijs.Bij de Paradigit Groep zijn ruim 600 medewerkers in dienst. De Paradigit Groep is in verschillende markten aanwezig. Door schaalvoordeel is de Paradigit Groep altijd zeer concurrerend; de sterke bedrijfscultuur zorgt voor grote toegevoegde waarde in de dienstverlening. Paradigit is al ruim vijf jaar actie in België onder het initiatief Campusshop én met Komplett.be.

Hoofdkantoor en distributiecentrum
PDCWeb fungeert als hoofdkantoor, logistiek dienstverlener en inkoopcombinatie. Van hieruit worden alle werkmaatschappijen bevoorraad en is de gehele backoffice georganiseerd (ICT, financiële afdeling & reporting, P&O, service & rma, inkoop).

Consumenten
De Paradigit Groep exploiteert 4 winkelvestigingen in Nederland en zeven webwinkels. Paradigit Retail B.V. levert onder de handelsnaam Paradigit Computers een uitgebreid assortiment notebooks, desktop computers en randapparatuur in 4 winkels verspreid over Nederland. Het Nederlandse publiek vindt Paradigit Computers al tien jaar lang de Beste Computerspeciaalzaak, zo blijkt uit onderzoek van ING Retail. Paradigit staat voor klantvriendelijke service, deskundig advies en altijd scherpe prijzen. De Paradigit winkels zijn actueel, toegankelijk, informatief en betaalbaar - bij Paradigit kan iedereen een computer kopen onder het motto: Zorgeloos Genieten.

Bedrijven
ISL Automatisering richt zich op de verkoop, implementatie en het beheer van ICT-oplossingen. Met Remcoh ontzorgt ISL haar klanten in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast verzorgt ISL volume-hardware projecten voor overheden, instellingen en grootbedrijven. Ropam levert onder de naam RPMCar software aan de autobranche die het gehele inkoop- en orderproces voor nieuwe en gebruikte wagens optimaliseert.

Onderwijs
Skool Automatisering is specialist in het primair onderwijs. Haar snel groeiende automatiseringsconcept SkoolControl realiseert Zorgeloos Leren nu al in 12% van de Nederlandse basisscholen en enkele scholen in het buitenland (België, Duitsland en Luxemburg) draaien reeds op SkoolControl. Skool Automatisering staat voor zorgeloos onderwijzen met ICT, voor betaalbare hardware en voor unieke oplossingen zoals touch screens (SkoolTouch) en de SkoolMate.

Laptopdeals voor studenten
Speciaal voor studenten heeft Paradigit het concept "Zorgeloos leren" ontwikkeld. In samenwerking met de belangrijkste universiteiten en hogescholen in België biedt Paradigit met Campusshop.be gegarandeerd de beste deals voor studenten. Een uniek concept waarbij studenten tegen zeer scherpe tarieven een laptop kunnen aanschaffen. Naast de scherpe tarieven biedt CampusShop.be een unieke 2 jaar "Zorgeloos leren" garantie waardoor je geen dag zonder laptop hoeft. Ga na Campusshop.be, log in via je onderwijsinstelling en profiteer direct! Kijk op www.campusshop.be voor meer informatie.

2. Vacatures

Wil jij carriere maken bij de Paradigit Groep of ken jij iemand die op zoek is naar een droombaan?

Je wilt veranderen, je wilt groeien: naar een groot bedrijf dan maar? Je wilt meer verantwoorde-lijkheid, zelf kunnen beslissen, zichtbaar zijn binnen de organisatie: toch maar naar een minder groot bedrijf. Kies voor de Paradigit Groep!

Kijk voor de vacatures op www.werkenbijparadigit.nl