• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren

Onderwijs

CampusShop.nl

 

CampusShop.be - Laptopdeals voor studenten

Speciaal voor studenten heeft Paradigit het concept "Zorgeloos leren" ontwikkeld. In samenwerking met de belangrijkste universiteiten en hogescholen in België biedt Paradigit met Campusshop.be gegarandeerd de beste deals voor studenten. Een uniek concept waarbij studenten tegen zeer scherpe tarieven een laptop kunnen aanschaffen. Naast de scherpe tarieven biedt CampusShop.be een unieke 2 jaar "Zorgeloos leren" garantie waardoor je geen dag zonder laptop hoeft. Ga na Campusshop.be, log in via je onderwijsinstelling en profiteer direct !

Kijk voor meer informatie op: www.campusshop.be

     
Skool Automatiseringen  

Skool Automatisering - Zorgeloos leren
Skool Automatisering is de onderwijsspecialist uit het basisonderwijs binnen de Paradigit Groep. Skool Automatisering levert het snelst groeiende automatiseringsconcept voor het onderwijs -SkoolControl- nu al aan 10% van de Nederlandse basisscholen. Door het beheer van ICT uit de school te halen en ICT in dienst van het onderwijs te stellen, maakt Skool Automatisering zorgeloos leren mogelijk. Leerlingen, leraren en ICT-coördinatoren krijgen met Skool meer ruimte voor onderwijs, doordat ze veel minder rekening hoeven te houden met de techniek. Skool Automatisering is ook zeer succesvol in de markt van interactieve leermiddelen, compleet met installatie en training.

Kijk voor meer informatie op: www.skool.be

     
Remcoh  

SkoolMate - De laptop speciaal voor kinderen
De SkoolMate is de eerste computer voor kinderen en biedt eindeloze mogelijkheden. Het perfecte maatje voor binnen of buiten, individueel, klassikaal of in groepjes. De SkoolMate is verkrijgbaar voor scholen via Skool Automatisering en voor ouders via de Paradigit.be.

Kijk voor meer informatie op: www.skoolmate.be