• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren

Paradigit helpt u bij het samenstellen van uw perfecte Computer op Maat. Paradigit gebruikt hierbij altijd A-klasse componenten, eerlijk advies en onze 20-jarige ervaring. Wij bieden u enkele basissystemen die vervolgens naar wens zijn uit te breiden. De basissystemen zijn onderverdeeld in categorieën, zodat u vooraf kunt zien voor welke behoeften het basissysteem geschikt is. Alle Computer op Maat systemen van Paradigit worden geleverd inclusief Paradigit garantie van 3 jaar en een gratis onderhoudsbeurt.
Dit laatste kan bij onze eigen technische dienst in een van onze Paradigit winkels door het hele land uitgevoerd worden.

Indien u een basissysteem heeft gekozen, kunt u zelf kiezen of u aanpassingen wenst op het gebied van de Windows-versie, de rekenkracht, het uiterlijk, het werkgeheugen, de hoeveelheid opslag, het grafisch vermogen, de geluidskaart, etc.

Kortom, Paradigit biedt u de mogelijkheid een Computer op Maat samen te stellen!

Indien een basissysteem dit label heeft, is het systeem uitermate geschikt voor gaming.

Om geschikt te zijn voor gaming dient de computer de juiste videokaart en processor te bevatten, zodat deze een optimale gamingbeleving kan bieden.

Paradigit heeft bij producten met dit label gezorgd voor voldoende capaciteit op deze gebieden. Uiteraard kunt u zelf kiezen voor verdere uitbreiding.

Een computer met dit label is een basissysteem waarbij betrouwbaarheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel staat, zodat deze geschikt zijn voor zowel thuisgebruik als zakelijk gebruik.

Belangrijke componenten hier zijn een stabiele behuizing, betrouwbare harde schijven en een snelle processor.

Systemen met dit label zijn multifunctioneel en geschikt voor zowel huiselijk als zakelijk
gebruik.

Een computer met dit label onderscheidt zich, doordat het een zeer stil systeem is.

Het verschil wordt gemaakt op het vlak van de casefan, de processorkoeler, voeding of zelfs waterkoeling. De vraag naar fluisterstille systemen is met name ontstaan door gebruik in de woonkamer.

Door de focus op stilte is gebruik van dit systeem niet storend.Indien een computer dit label bevat, betekent dat Paradigit dit systeem kenmerkt als een krachtpatser wat betreft zijn rekenkracht.

Voor gebruik op het gebied van bijvoorbeeld video- of fotobewerking wordt behoorlijk wat gevraagd van een computer.
Door de focus te leggen op een zeer goede processor eventueel aangevuld met een complementaire videokaart, biedt Paradigit de ultieme systemen voor deze wens.

Regelmatig stelt Paradigit een nieuw basissysteem samen die voldoet aan de vragen die richting ons komen vanuit de markt.

Deze systemen kenmerken zich doordat zij speciaal zijn samengesteld voor een specifiek doel, of in een gelimiteerde oplage.

Deze systemen kunnen overlappen met de andere categorieën, maar zich ook onderscheiden op een ander vlak.