• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
BenQ
BenQ TW529 - 3D

BenQ TW529 - 3D

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
1280x800, 3300 ANSI lumens, 13.000:1, VGA / HDMI / S-video / Composiet / Component / RS-232
 
 

Efficiënte en milieuvriendelijke businessprojector

Met een helderheid van 3300 ANSI lumen en een hoge contrastverhouding van 13.000:1 toont de TW529 hoe milieuvriendelijke efficiëntie en een verbluffende beeldkwaliteit met fijne details zelfs in een lichte kamer kunnen worden bereikt.

BenQ DLP®-projectoren - duurzame beeldkwaliteit dankzij DLP-technologie

De Digital Light Processing (DLP) technologie werd in 2015 onderscheiden met de Academy Award (Oscar®) voor bijzondere verdiensten. Het is de toonaangevende projectietechnologie, die in 90% van de bioscopen ter wereld en in 100% van alle IMAX-bioscopen wordt gebruikt. Binnen de DLP-technologie, die wereldwijd dominant is met een marktaandeel van 50%, is BenQ op dit moment het toonaangevende merk op het gebied van DLP-projectoren, en biedt het ongeëvenaarde prestaties.

Kleurnauwkeurigheid
De DLP-projectoren van BenQ leveren ongekend realistische en levendige beelden. Door een combinatie van baanbrekende innovaties, zoals het verwisselbare 6-segments kleurenwiel met DLP BrilliantColor™-technologie, kunnen onze projectoren zelfs de moeilijk reproduceerbare kleuren, zoals huidskleur, en ook sRGB kraakhelder weergeven.

Tijdloze beeldkwaliteit
BenQ DLP® projectoren werden ontwikkeld voor jarenlang gegarandeerd duurzaam genieten, messcherpe beelden en levensechte kleurweergave. Bij DLP®-technologie reflecteren miljoenen microspiegels met behulp van verbeterde kleurenwielen het licht van een DMD-chip. Omdat de spiegels kleurloos zijn en zijn opgenomen in een gesloten systeem vertonen BenQ DLP®-projectoren geen door ouderdom veroorzaakte slijtageverschijnselen. Ze zijn nagenoeg immuun tegen achteruitgang van het beeld, wat maakt dat ze beschikken over een continue beeldscherpte. Verwisselen van een lamp na 2.000 uur intensief gebruik zorgt dus voor dezelfde beeldkwaliteit als een gloednieuwe projector.

Kristalhelder en uitstekend leesbaar
DLP®-technologie levert met een vulfactor van 96% een elektronisch pixelcircuit achter de pixels, dat ervoor zorgt dat donkere randen rond afzonderlijke pixels, kleuren en details vervagen of helemaal worden geëlimineerd. Een hogere vulfactor en minder zwarte randen zorgen voor duidelijk meer heldere, intensievere kleuren en een meer verfijnde beeldkwaliteit. BenQ DLP®-projectoren beschikken voor onberispelijke weergave van korte teksten, fijne lijntjes en details in donkere scènes bovendien over een hoge contrastwaarde. De zwarttinten zijn dieper en de totale beeldkwaliteit is meer gefocust en helderder. Uw presentaties worden goed leesbaar, zelfs vanaf de achterste stoelen en in lichte ruimtes.

Blu-ray Full-HD 3D ondersteuning

Blu-ray Full-HD 3D ondersteuning Uitgerust met de nieuwste DLP®-technologie brengt de BenQ TW529 audio- en videosignalen in de beste Full-HD kwaliteit over vanuit de Blu-ray-speler of de spelcomputer – ook in 3D!

Werk groener met de wereldwijd toonaangevende SmartEco®-technologie

Als wereldwijd toonaangevende fabrikant van DLP®-projectoren overtuigt BenQ opnieuw door technologische voorsprong. Het bedrijf maakt als eerste producent op het gebied van DLP® gebruik van de lamptechnologie die door Philips is ontwikkeld en door BenQ is geoptimaliseerd. SmartEco® verbetert het belangrijkste onderdeel van projectoren – de lamp – door de levensduur tot 80 % te verlengen, en dat bij volle lichtsterkte. Tegelijkertijd wordt het energieverbruik tot 70 % verminderd.

SmartEco®-modus
In de SmartEco®-modus worden de lampprestaties van de projector op energie-efficiënte wijze aan de beeldinhoud aangepast: er wordt niet meer licht geproduceerd dan nodig is. De contrastverhouding en de helderheid worden daarbij geoptimaliseerd.

LampSave-modus
Geniet tot 10,000 uur* van de lamp! Dit is dubbel zo lang als de gemiddelde levensduur voor projectorlampen die nu verkrijgbaar zijn. De langere levensduur brengt de kosten voor lampvervanging naar beneden en houdt daarnaast de onderhoudskosten laag. *lamp-levensduur is afhankelijk van omgevingscondities en gebruik.

Bronherkenning
De functie waarmee automatisch de op de projector aangesloten bron van een afbeelding wordt herkend (bijv. pc of notebook), zorgt voor minder energieverbruik en een langere levensduur van de lamp. Als de bron langer dan 3 minuten niet actief is, schakelt de BenQ TW529 over naar de EcoBlank-modus, en beperkt zo de energietoevoer tot een prijzenswaardige 30%.

0,5 watt in de stand-by modus
Bij inactiviteit van de BenQ TW529-projector bedraagt het energieverbruik slechts 0,5 W. Deze technologische vooruitgang op het gebied van energiebesparing draagt er in belangrijke mate toe bij dat de levensduur van de lamp wordt verlengd en dat de energiekosten worden verminderd.Aansluitingen
Audio-ingang (L, R)
1
Audio-uitgang (L, R)
1
Composiet video-ingang
1
HDMI poort(en)
1
RS-232 poort(en)
1
S-Video-ingang
1
VGA (D-Sub) poort(en)
1
Audio
Aantal ingebouwde luidsprekers
1
Ingebouwde luidsprekers
Vermogen (RMS)
2 W
Energie
Stroomverbruik
270 W
Stroomverbruik (in standby)
0,5 W
Stroomverbruik (PowerSave)
220 W
Fysieke eigenschappen
Breedte
28,3 cm
Diepte
22,2 cm
Gewicht
1,9 kg
Hoogte
9,5 cm
Ingebouwd display
Kleur van het product
Wit
Geluidsproductie
Geluidsniveau
33 dB
Geluidsniveau in economische mode
28 dB
Ruisonderdrukking
Inhoud van de verpakking
Afstandsbediening
Garantiekaart
Meegeleverde kabels
AC, VGA
Snelstartgids
Lamp
Levensduur lamp
4500 uur
Levensduur lamp in economische mode
6000 uur
Vermogen lamp
190 W
Lenssysteem
Brandpuntsafstand
22 - 24,1 mm
Diafragma (F-F)
2,56 - 2,68
Lens offset
100 procent
Projector
Aantal kleuren
1.073 biljoen kleuren
Beeldverhouding
16:10
Contrast ratio
13000:1
Keystone correctie, verticaal
+/- 40
Ondersteunde schermafmetingen
1524 - 7620 mm (60 - 300")
Projectietechniek
DLP
Projector helderheid
3300 ANSI lumens
Resolutie
WXGA (1280x800)
Zoomverhouding
1.1:1
Scanfrequentie
Frequentiebereik horizontaal
15 - 102 kHz
Frequentiebereik verticaal
23 - 120 Hz
Technische details
Beeldverhouding
16:10
On Screen Display (OSD)-talen
ARA, BUL, CHI (SIMPL), CHI (TR), CRO, CZE, DAN, DEU, DUT, ENG, ESP, FIN, FRE, GRE, HUN, IND, ITA, JPN, KOR, NOR, POL, POR, RUM, RUS, SWE, THA, TUR
Plafond-montage
Video
3D compatibiliteit
Formaat analoog signaal
NTSC, PAL, SECAM
Full HD
Ondersteunde 3D formaten
Frame Sequential, Naast elkaar, Top and bottom
Ondersteunde grafische resoluties
640 x 480 (VGA), 1920 x 1200 (WUXGA)
Ondersteunde video mode
480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Video kleur modes
Bioscoop, Dynamisch, Presentation, sRGB
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
9H.JFD77.14E
Productnummer
20724785