• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
BenQ
BenQ TH683 - 3D

BenQ TH683 - 3D

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
1920x1080, 3200 ANSI lumens, 10.000:1, VGA / HDMI / Composiet / Component
 
 

Brengt de echte stadionsfeer in uw woonkamer

De BenQ TH683 biedt alles wat u voor een grandioze voetbalbeleving nodig hebt. Met 1080p full-HD resolutie, een helderheid van 3.200 ANSI-lumen en een hoge contrastverhouding van 10.000:1, beleeft u de beste beeldkwaliteit. De multi-display-functie zorgt bovendien voor vloeiende beeldovergangen, om uit meerdere projecties een gelijkmatig beeld te genereren.

De Football Picture Mode maakt elke speler, elk doelpunt en elke grasspriet nog echter.

BenQ is ervan overtuigd dat er slechts één manier is echt te genieten van grote sportevenementen. Of u nu samen met vrienden bij de barbecue in de tuin bij elkaar zit, of in een grote ruimte met veel omgevingslicht naar een voetbalwedstrijd kijkt, er gaat niets boven een grootbeeld van 100 inch en meer, met full-HD-resolutie en een grandioze audiokwaliteit. Daarom heeft BenQ de Football Picture Mode voor de nieuwe thuisbioscoopprojector TH683 ontwikkeld en brengt daarmee het echte tribune-gevoel direct naar u thuis.

Football Picture Mode

Een nauwkeurige instelling van de kleuren en digitale beeldoptimalisatie voor duidelijk gedefinieerde huidtinten en echte groene grasmatten laten voetbalwedstrijden er nog levendiger uitzien en zorgen zelfs bij grootbeeldprojectoren voor een uitstekende beeldkwaliteit. De beschikbare Football Picture Mode (licht) is verder geoptimaliseerd voor bijzonder lichte omgevingen.

Football Sound Mode

Met de Football Sound Mode is bovendien het commentaar altijd te verstaan, zelfs als u bent omringd door uitzinnige voetbalfans.

Full HD 1080P

Full HD-afbeeldingen die beschikken over een fysische resolutie van 1920 x 1080 pixels en daarmee voldoen aan de tegenwoordig hoogste standaard. Bekijk uw afbeeldingen in hun volle glorie, voor nog boeiendere films en spelen!

Hoge lichtopbrengst

Zelfs in een relatief lichte omgeving kunt u met 3.200 lumen uw afbeeldingen en video's bekijken. De TH683 is het ideale toestel voor home entertainment, omdat het licht niet uit hoeft als u samen met uw gezin naar films en sportuitzendingen wilt kijken.

Ingebouwde 10 Watt luidspreker

De TH683 heeft een verbeterde audio-prestatie en met de 10 Watt-luidsprekers bent u zeker van een heldere klank in uw klaslokaal. Dit maakt het lesgeven gemakkelijker en leren de leerlingen efficiënter.

Auto keystone - verbeterde bediening

De automatische keystone-correctie zorgt voor meer flexibiliteit, als de projector niet centraal staat opgesteld. Door verticale verschuiving wordt automatisch de trapeziuminstelling aangepast.

Intuïtieve gebruikersinterface

De TH683 heeft een nieuwe, intuïtieve gebruikersinterface, waarin u gemakkelijk de weg zult vinden.

Verbeterde bronherkenning

Bovendien herkent de verbeterde automatische bronherkenning de actieve ingangsbron nog sneller en nauwkeuriger.

Gebruikersvriendelijke installatie

Tijdens de eerste installatie kunt u eenvoudigweg stap voor stap de visuele instructies van de nieuw vormgegeven setup-functie volgen. Voor u het weet, bent u al klaar!

USB type A voiding

Via de USB type A-aansluiting kunnen gebruikers hun mobiele apparatuur permanent van stroom voorzien. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken dat de accu van uw mobiele apparaat tijdens een bijeenkomst leeg zal raken.

Ondertitels

Door weergave van ondertitels, die individueel in- en uitgeschakeld kunnen worden, is de TH683 ook uitstekend geschikt voor pedagogische instellingen. Dure, externe apparatuur is zo overbodig.

Werk groener met de wereldwijd toonaangevende SmartEco®- technologie

Als wereldwijd toonaangevende fabrikant van DLP®-projectoren overtuigt BenQ opnieuw door technologische voorsprong. Het bedrijf maakt als eerste producent op het gebied van DLP® gebruik van de lamptechnologie die door Philips is ontwikkeld en door BenQ is geoptimaliseerd. SmartEco® verbetert het belangrijkste onderdeel van projectoren – de lamp – door de levensduur tot 80 % te verlengen, en dat bij volle lichtsterkte. Tegelijkertijd wordt het energieverbruik tot 50 % verminderd. Ontdek met de BenQ TH683 tal van mogelijkheden om energie en kosten te besparen, en dat bij optimale projectorprestaties!

LampSave-modus

Geniet tot 7,000 uur van de lamp! Dit is dubbel zo lang als de gemiddelde levensduur voor projectorlampen die nu verkrijgbaar zijn. De langere levensduur brengt de kosten voor lampvervanging naar beneden en houdt daarnaast de onderhoudskosten laag. *lamp-levensduur is afhankelijk van omgevingscondities en gebruik.

SmartEco®-modus

In de SmartEco®-modus past de projector de lichtintensiteit energie-efficiënt aan de beeldinhoud aan en levert precies zoveel licht als daadwerkelijk nodig is. De contrastratio en helderheid worden geoptimaliseerd.

Bronherkenning

De functie waarmee automatisch de op de projector aangesloten bron van een afbeelding wordt herkend (bijv. pc of notebook), zorgt voor minder energieverbruik en een langere levensduur van de lamp. Als de bron langer dan 3 minuten niet actief is, schakelt de BenQ MW621ST over naar de EcoBlank-modus, en beperkt zo de energietoevoer tot een prijzenswaardige 30%.

Automatisch uitschakelen

De projector schakelt automatisch uit na 20 minuten als hij geen invoer meer kan herkennen. Op die manier wordt onnodig energieverbruik vermeden en wordt de levensduur van de lamp verlengd.

0,5 watt in de stand-by modus

Bij inactiviteit van de BenQ TH683-projector bedraagt het energieverbruik slechts 0,5 W. Deze technologische vooruitgang op het gebied van energiebesparing draagt er in belangrijke mate toe bij dat de levensduur van de lamp wordt verlengd en dat de energiekosten worden verminderd.

BenQ DLP® projectoren - duurzame beeldkwaliteit dankzij DLP®-technologie

De Digital Light Processing (DLP) technologie werd in 2015 bekroond met de Academy Award (Oscar®) voor speciale verdiensten en is de belangrijkste projectietechnologie die wereldwijd wordt gebruikt in 90% van de bioscopen en in 100% van alle IMAX-bioscopen. Dankzij de DLP-technologie, die met een marktaandeel van 50% wereldwijd domineert, is BenQ nu het toonaangevende DLP-projectormerk en levert ongeëvenaarde wereldprestaties.

Tijdloze beeldkwaliteit

BenQ DLP®-projectoren werden ontwikkeld voor jarenlang gegarandeerd duurzaam genieten, messcherpe beelden en levensechte kleurweergave. Bij DLP®-technologie reflecteren miljoenen microspiegels op een DMD-chip het licht door verbeterde kleurenwielen. Omdat de spiegels kleurloos zijn en zijn opgenomen in een gesloten systeem vertonen BenQ DLP®-projectoren geen door ouderdom veroorzaakte slijtageverschijnselen. Ze zijn nagenoeg immuun tegen achteruitgang van het beeld, wat maakt dat ze beschikken over een duurzame beeldscherpte. Daarom biedt de projector na vervanging van een lamp die 2000 uur intensief is gebruikt dezelfde beeldkwaliteit als een gloednieuwe projector.

Kristalhelder en uitstekend leesbaar

DLP®-technologie levert met een vulfactor van 96% een elektronisch pixelcircuit achter de pixels, dat ervoor zorgt dat donkere randen rond afzonderlijke pixels, kleuren en details vervagen of helemaal worden geëlimineerd. Een hogere vulfactor en minder zwarte randen zorgen voor duidelijk meer heldere, intensievere kleuren en een meer verfijnde beeldkwaliteit. BenQ DLP®-projectoren beschikken voor onberispelijke weergave van korte teksten, fijne lijntjes en details in donkere scènes bovendien over een hoge contrastwaarde. De zwarttinten zijn dieper en de totale beeldkwaliteit is meer gefocust en helderder. Uw presentaties worden goed leesbaar, zelfs vanaf de achterste stoelen en in lichte ruimtes.


Aansluitingen
Audio-ingang (L, R)
1
Audio-ingangen
Audio-uitgang (L, R)
1
HDMI poort(en)
2
RS-232 poort(en)
1
USB 2.0 poort(en)
1
VGA (D-Sub) poort(en)
1
Audio
Aantal ingebouwde luidsprekers
1
Ingebouwde luidsprekers
Vermogen (RMS)
10 W
Energie
Stroomverbruik
270 W
Stroomverbruik (in standby)
0,5 W
Stroomverbruik (PowerSave)
220 W
Voeding
Sector
Fysieke eigenschappen
Breedte
34,6 cm
Diepte
21,5 cm
Gewicht
2,65 kg
Hoogte
10,2 cm
Kleur van het product
Wit
Geluidsproductie
Geluidsniveau
34 dB
Geluidsniveau in economische mode
29 dB
Inhoud van de verpakking
Afstandsbediening
Batterijen meegeleverd
Garantiekaart
Gebruikershandleiding
Meegeleverde kabels
Sector, VGA
Snelstartgids
Lamp
Levensduur lamp
3500 uur
Levensduur lamp in economische mode
5000 uur
Vermogen lamp
210 W
Lenssysteem
Brandpuntsafstand
16,88 - 21,88 mm
Diafragma (F-F)
2,59 - 2,87
Lens offset
115 procent
Throw Ratio
1.15 - 1.5
Projector
Beeldverhouding
16:9
Contrast ratio
10000:1
Keystone correctie, verticaal
40
Ondersteunde beeldverhoudingen
16:9
Ondersteunde schermafmetingen
1524 - 4572 mm (60 - 180")
Projectietechniek
DLP
Projector helderheid
3200 ANSI lumens
Resolutie
1080p (1920x1080)
Zoomverhouding
1.3:1
Technische details
On Screen Display (OSD)-talen
BUL, CHI (SIMPL), CHI (TR), CRO, CZE, DAN, DEU, DUT, ENG, ESP, FIN, FRE, GRE, HUN, IND, ITA, JPN, NOR, POL, POR, RUM, RUS, SWE, THA, TUR
Video
3D compatibiliteit
Formaat analoog signaal
NTSC, PAL, SECAM
Full HD
Ondersteunde 3D formaten
Frame Sequential, Frame packing, Naast elkaar, Top and bottom
Ondersteunde grafische resoluties
640 x 480 (VGA), 1920 x 1200 (WUXGA)
Ondersteunde video mode
480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Video kleur modes
Bright cinema, Bioscoop, Spel, Sporten
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
9H.JED77.23E
Productnummer
20799630