• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
BenQ
BenQ MW529 - 3D

BenQ MW529 - 3D

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
1280x800, 3300 ANSI lumens, 13.000:1, VGA / HDMI / S-video / Composiet / Component / RS-232
 
 

Kostenefficiënt en energiezuinig allroundmodel

De WXGA-resolutie van 3.300 ANSI lumen en een contrastverhouding van 13.000:1 maken de zuinige MW529 tot de beste keuze voor kleine tot gemiddeld grote ruimten, ook bij omgevingslicht.

Blu-ray Full-HD 3D ondersteuning

Blu-ray Full-HD 3D ondersteuningUitgerust met de nieuwste DLP®-technologie brengt de BenQ MX528 audio- en videosignalen in de beste Full-HD kwaliteit over vanuit de Blu-ray-speler of de spelcomputer – ook in 3D!

BenQ DLP®-projectoren - duurzame beeldkwaliteit dankzij DLP®-technologie

De Digital Light Processing (DLP) technologie werd in 2015 bekroond met de Academy Award (Oscar®) voor speciale verdiensten en is de belangrijkste projectietechnologie die wereldwijd wordt gebruikt in 90% van de bioscopen en in 100% van alle IMAX-bioscopen. Dankzij de DLP-technologie, die met een marktaandeel van 50% wereldwijd domineert, is BenQ nu het toonaangevende DLP-projectormerk en levert ongeëvenaarde wereldprestaties.

Kleurnauwkeurigheid

De DLP-projectoren van BenQ leveren ongekend realistische en levendige beelden. Door een combinatie van baanbrekende innovaties, zoals het verwisselbare 6-segments kleurenwiel met DLP BrilliantColor™-technologie, kunnen onze projectoren zelfs de moeilijk reproduceerbare kleuren, zoals huidskleur, en ook sRGB kraakhelder weergeven.

Tijdloze beeldkwaliteit

BenQ DLP®-projectoren werden ontwikkeld voor jarenlang gegarandeerd duurzaam genieten, messcherpe beelden en levensechte kleurweergave. Bij DLP®-technologie reflecteren miljoenen microspiegels op een DMD-chip het licht door verbeterde kleurenwielen. Omdat de spiegels kleurloos zijn en zijn opgenomen in een gesloten systeem vertonen BenQ DLP®-projectoren geen door ouderdom veroorzaakte slijtageverschijnselen. Ze zijn nagenoeg immuun tegen achteruitgang van het beeld, wat maakt dat ze beschikken over een duurzame beeldscherpte. Daarom biedt de projector na vervanging van een lamp die 2000 uur intensief is gebruikt dezelfde beeldkwaliteit als een gloednieuwe projector.

Kristalhelder en uitstekend leesbaar

DLP®-technologie levert met een vulfactor van 96% een elektronisch pixelcircuit achter de pixels, dat ervoor zorgt dat donkere randen rond afzonderlijke pixels, kleuren en details vervagen of helemaal worden geëlimineerd. Een hogere vulfactor en minder zwarte randen zorgen voor duidelijk meer heldere, intensievere kleuren en een meer verfijnde beeldkwaliteit. BenQ DLP®-projectoren beschikken voor onberispelijke weergave van korte teksten, fijne lijntjes en details in donkere scènes bovendien over een hoge contrastwaarde. De zwarttinten zijn dieper en de totale beeldkwaliteit is meer gefocust en helderder. Uw presentaties worden goed leesbaar, zelfs vanaf de achterste stoelen en in lichte ruimtes.

Werk groener met de wereldwijd toonaangevende SmartEco®- technologie

Als wereldwijd toonaangevende fabrikant van DLP®-projectoren overtuigt BenQ opnieuw door technologische voorsprong. Het bedrijf maakt als eerste producent op het gebied van DLP® gebruik van de lamptechnologie die door Philips is ontwikkeld en door BenQ is geoptimaliseerd. SmartEco® verbetert het belangrijkste onderdeel van projectoren – de lamp – door de levensduur tot 80 % te verlengen, en dat bij volle lichtsterkte. Tegelijkertijd wordt het energieverbruik tot 70 % verminderd. Ontdek met de BenQ MW529 tal van mogelijkheden om energie en kosten te besparen, en dat bij optimale projectorprestaties!

SmartEco®-modus

In de SmartEco®-modus past de projector de lichtintensiteit energie-efficiënt aan de beeldinhoud aan en levert precies zoveel licht als daadwerkelijk nodig is. De contrastratio en helderheid worden geoptimaliseerd.

LampSave-modus

Geniet tot 10,000 uur van de lamp! Dit is dubbel zo lang als de gemiddelde levensduur voor projectorlampen die nu verkrijgbaar zijn. De langere levensduur brengt de kosten voor lampvervanging naar beneden en houdt daarnaast de onderhoudskosten laag.

Bronherkenning

De functie waarmee automatisch de op de projector aangesloten bron van een afbeelding wordt herkend (bijv. pc of notebook), zorgt voor minder energieverbruik en een langere levensduur van de lamp. Als de bron langer dan 3 minuten niet actief is, schakelt de BenQ MX528 over naar de EcoBlank-modus, en beperkt zo de energietoevoer tot een prijzenswaardige 30%.

0,5 watt in de stand-by modus

Bij inactiviteit van de BenQ MX528 bedraagt het energieverbruik slechts 0,5 W. Deze technologische vooruitgang op het gebied van energiebesparing draagt er in belangrijke mate toe bij dat de levensduur van de lamp wordt verlengd en dat de energiekosten worden verminderd.


Aansluitingen
Composiet video-ingang
1
DVI poort(en)
HDMI poort(en)
1
Hoofdtelefoon
1
Microfoon
RS-232 poort(en)
1
Soort serieële aansluiting
RS-232
S-Video-ingang
1
USB 2.0 poort(en)
1
VGA (D-Sub) poort(en)
3
Audio
Aantal ingebouwde luidsprekers
1
Ingebouwde luidsprekers
Vermogen (RMS)
2 W
Energie
Stroomverbruik
270 W
Stroomverbruik (in standby)
0,5 W
Stroomverbruik (PowerSave)
220 W
Voeding
Sector
Fysieke eigenschappen
Breedte
28,3 cm
Diepte
22,2 cm
Gewicht
1,9 kg
Hoogte
9,5 cm
Ingebouwd display
Kleur van het product
Wit
LED-indicatoren
Geluidsproductie
Geluidsniveau
33 dB
Geluidsniveau in economische mode
28 dB
Inhoud van de verpakking
Afstandsbediening
Batterijen meegeleverd
Garantiekaart
Inclusief DVD speler/recorder
Niet meegeleverd
Meegeleverde kabels
Sector, VGA
Snelstartgids
Type afstandsbediening
IR
Lamp
Aantal lampen
1
Levensduur lamp
4500 uur
Levensduur lamp in economische mode
10000 uur
Vermogen lamp
190 W
Lenssysteem
Brandpuntsafstand
22 - 24,1 mm
Diafragma (F-F)
2,56 - 2,68
Lens offset
100 procent
Netwerk & Communicatie
Draadloosnetwerk (Wi-Fi)
Netwerkverbinding (bedraad)
Opslagmedia
Geheugenkaartlezer
Projector
Aantal kleuren
1.073 biljoen kleuren
Beeldverhouding
16:10
Contrast ratio
13000:1
Keystone correctie, verticaal
-40 - 40
Ondersteunde schermafmetingen
1524 - 7620 mm (60 - 300")
Projectietechniek
DLP
Projector helderheid
3300 ANSI lumens
Resolutie
WXGA (1280x800)
Zoomverhouding
1.1:1
Scanfrequentie
Frequentiebereik horizontaal
15 - 102 kHz
Frequentiebereik verticaal
23 - 120 Hz
Technische details
On Screen Display (OSD)
On Screen Display (OSD)-talen
ARA, BUL, CHI (SIMPL), CHI (TR), CZE, DAN, DEU, DUT, ENG, ESP, FIN, FRE, HUN, IND, ITA, JPN, KOR, NOR, POL, POR, RUM, RUS, SWE, THA, TUR
Plafond-montage
Video
3D compatibiliteit
Formaat analoog signaal
NTSC, PAL, SECAM
Full HD
Ondersteunde 3D formaten
Frame Sequential, Frame packing, Naast elkaar, Top and bottom
Ondersteunde grafische resoluties
640 x 480 (VGA), 1920 x 1200 (WUXGA)
Ondersteunde video mode
480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
9H.JFD77.13E
Productnummer
20724784