• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis en eenvoudig retourneren
Apple
Apple AirPort Time Capsule - 2TB
  

Apple AirPort Time Capsule - 2TB

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Draadloos, USB 2.0, Inclusief stroomadapter
 
 

Apple AirPort Time Capsule

Met AirPort Time Capsule, een draadloze harde schijf die naadloos samenwerkt met Time Machine in OS X, kun je een back-up maken van al je waardevolle herinneringen. Het is bovendien een compleet 802.11ac Wi-Fi-basisstation dat gelijktijdig actief is op twee frequenties. Verkrijgbaar in een versie van 2 TB of 3 TB.

Automatische draadloze back-ups.

AirPort Time Capsule heeft een harde schijf van 2 TB of 3 TB en werkt automatisch samen met Time Machine in OS X, en dat vertaalt zich in een ideale, probleemloze back-upoplossing.1 Er komen geen kabels aan te pas, en je kunt van alle Mac-computers in huis op één centrale plek een back-up bewaren – automatisch, draadloos en op de achtergrond.

Supersnel 802.11ac Wi-Fi.

Met 802.11ac-technologie en een krachtig beamforming-antennesysteem levert AirPort Time Capsule tot 3x sneller Wi-Fi en een krachtiger en helderder signaal.2 En omdat hij gelijktijdig actief is op de 2,4-GHz en de 5-GHz frequentie, maakt je apparaat automatisch verbinding met de best beschikbare frequentie voor de beste prestaties.

Ontworpen met het oog op prestaties.

Doordat de antennes bovenin het verhoogde ontwerp zijn geplaatst, geeft AirPort Time Capsule zijn signalen af vanaf een hoger punt. Daarnaast hebben we het aantal antennes uitgebreid. Het zijn er nu zes: drie voor de 2,4-GHz frequentie en drie voor de 5-GHz frequentie. Combineer dat met de 802.11ac-technologie en je hebt snellere en meer krachtige verbindingen tot je beschikking over grotere afstanden dan ooit.

Eenvoudige configuratie voor iOS en OS X.

Sluit je ADSL- of kabelmodem aan op AirPort Time Capsule en je maakt met behulp van de ingebouwde configuratie-assistent een nieuw draadloos netwerk. Gewoon met een paar tikjes op je iPhone, iPad of iPod touch. Op een Mac gebruik je het ingebouwde AirPort-configuratieprogramma. De configuratie gaat net zo snel en eenvoudig.

Deel je harde schijf of printer.

AirPort Time Capsule kan elke externe USB-schijf omtoveren tot een beveiligde schijf die je kunt delen via je Wi-Fi-netwerk. Dus alle documenten, video’s, foto’s en andere bestanden zijn direct beschikbaar voor iedereen op het netwerk, voor zowel Mac- als pc-gebruikers. Je kunt zelfs een printer aansluiten en die draadloos delen.

Compatibiliteit en beveiliging.

Al je Wi-Fi-apparaten kunnen met AirPort Time Capsule samenwerken. Je AirPort Time Capsule is namelijk compatibel met alle apparaten die gebruikmaken van de specificaties 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n en 802.11ac. En aangezien AirPort Time Capsule een ingebouwde firewall heeft om je netwerk te beschermen tegen aanvallen vanaf het internet, kun je met een gerust hart over het web surfenAansluitingen
Ethernet LAN (RJ-45) poort(en)
4
USB 2.0 poort(en)
1
Verbindingstechnologie
Bedraad en draadloos
Energie
Aansluiting voor netstroomadapter
Stroomvoorziening via USB
Fysieke eigenschappen
Breedte
9,8 cm
Diepte
9,8 cm
Gewicht
1,48 kg
Hoogte
16,8 cm
Kleur van het product
Wit
LED-indicatoren
Harde schijf
Interface
Ethernet LAN
Opslagcapaciteit
2 TB
Netwerk & Communicatie
Draadloosnetwerk (Wi-Fi)
Draadloze verbinding
Netwerkverbinding (bedraad)
Wi-Fi standaard
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Opslagmedia
Aantal bays
1
Inclusief harde schijven
Maximale opslagcapaciteit
2 TB
Maximale opslagcapaciteit per bay
2 TB
Ondersteunde schijf formaten
2.5"
Ondersteunde typen opslagmedia
HDD
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
ME177Z/A
Productnummer
20206670